Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Tokios kiaušinienės dar niekada nevalgėte: išbandykite šį receptą, kitokios nebenorėsite

1 min. skaitymo

Ką dažniausiai gaminate pusryčiams? Gal kiaušinienę? Šio iš pirmo žvilgsnio paprasto patiekalo gaminimas gali būti tikras iššūkis.

Kulinarai pasidalijo keliais patarimais, kaip pagerinti kiaušinienės skonį ir palengvinti jos paruošimą. Galėsite mėgautis minkštu ir puriu šio lengvo patiekalo skoniu.

Dažnai daroma klaida, kai kiaušinienė būna perkepama – išsausėja ir tampa lyg guminė. Ideali kiaušinienė turėtų būti kreminė ir šiek tiek drėgna. Kad išvengtumėte šios klaidos, kiaušiniams kepti turėtumėte naudoti kokybišką nepridegančią keptuvę ir silikoninę mentelę.

Patiekalą taip pat reikėtų gaminti labai žemoje temperatūroje – ant nedidelės kaitros.

Tobulos kiaušinienės receptas

Kad pagamintumėte tobulą kiaušinienę, reikia atlikti kelis svarbius veiksmus:

  1. Į dubenį įmuškite du kiaušinius, įberkite šiek tiek druskos ir gerai išplakite šakute arba plaktuvu.
  2. Nepridegančią keptuvę patepkite aliejumi ir įdėkite šiek tiek sviesto. Ištirpintas sviestas ir aliejus turi tolygiai susimaišyti.
  3. Supilkite plaktus kiaušinius į paruoštą keptuvę ir palaukite, kol jie pradės stingti. Pradėkite maišyti mentele.
  4. Maišykite kelias minutes, tačiau svarbu palaikyti žemą temperatūrą, kad kiaušiniai neišdžiūtų.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Sekti:
Esu KAIPKADA.LT portalo redaktorius, rašantis apie naujienas, įvykius ir praktiškus patarimus. Mano tikslas – suteikti skaitytojams aktualią informaciją. Padedu atrasti naudingas žinias ir pasidalinti svarbiausiais įvykiais, kurie gali turėti įtakos mūsų gyvenimui.
guest
0 Komentarai(ų)
Naujausi
Seniausi Daugiausiai balsavo
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus