Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Tokių pomidorų dar neragavote: jie geriausi karšti (RECEPTAS)

1 min. skaitymo

Dalijamės receptu, kuris leis labai skaniai paruošti pomidorus. Būtinai išbandykite ant grotelių keptus pomidorus – patiekalo skonis jus maloniai nustebins. Kad patiekalas būtų dar skanesnis, galite juos iškepti su savo gamybos salsa padažu.

Ant grotelių kepti pomidorai

Ingredientai:

  • dideli pomidorai;
  • saldus raudonasis svogūnas;
  • česnakų;
  • aitriosios paprikos;
  • šviežios petražolės ir kalendros;
  • citrinos arba laimo sulčių;
  • druska;
  • alyvuogių aliejus.

Paruošimo būdas:

  1. Visus ingredientus, išskyrus pomidorus, supjaustykite smulkiais kubeliais ir sumaišykite. Kepimui rinkitės didelius, kvapnius ir saldžius pomidorus. Šiek tiek nupjaukite viršuje esančią odelę.
  2. Uždėkite juos ant didelės ugnies ir trumpai pakepkite. Kai odelė įtrūksta, pomidorus išimkite. Nulupkite odelę.
  3. Nuluptus pomidorus supjaustykite į 4-6 dalis, bet nepjaukite į kotelį. Būtent kotelis laikys griežinėlius kartu.
  4. Ant pomidorų griežinėlių užberkite druskos ir vėl dėkite juos ant grotelių. Palaikome juos minutę, kad kiekvienas pomidoras būtų įkaitęs ir šiltas.
  5. Patiekdami į lėkštę sudėkite pomidorus, gerai užpilkite prieš tai pagamintu salsa padažu.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Sekti:
Esu KAIPKADA.LT portalo redaktorius, rašantis apie naujienas, įvykius ir praktiškus patarimus. Mano tikslas – suteikti skaitytojams aktualią informaciją. Padedu atrasti naudingas žinias ir pasidalinti svarbiausiais įvykiais, kurie gali turėti įtakos mūsų gyvenimui.
guest
0 Komentarai(ų)
Naujausi
Seniausi Daugiausiai balsavo
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus