Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Tokių stintų dar niekada neragavote: kaip išsikepti nerealiai skanių stintų?

1 min. skaitymo

Ilgai aprašinėti kepamų stintų kvapo tikrai nereikia. Pasinaudoję šiuo gudriu receptu, galėsite gaminti mėgstamą patiekalą, kada tik panorėję. Tokių stintų dar niekada nevalgėte.

Jums prireiks:

  • stintų – 700 g.
  • miltų – 1/2 valgomojo šaukšto;
  • druskos, pipirų, kalendros pagal skonį;
  • augalinio aliejaus (geriausias rafinuotų saulėgrąžų aliejus);
  • citrina.

Kaip gaminti:

  1. Atšildytą arba šviežią žuvį išdarinėkite ir nuplaukite. Atlikę procedūras, nusausinkite ją ant popierinio rankšluosčio.
  2. Kad neliktų blogo kvapo, išspauskite citrinos sulčių ir jomis apdorokite žuvį, tada palikite ją pastovėti 15-20 minučių.
  3. Tada žuvį galite pasūdyti, užpilti aliejumi ir išmaišyti.
  4. Po 5 minučių į dubenį su žuvimi suberkite miltus, kalendrą, juoduosius pipirus ir išmaišykite.
  5. Kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi ir sudėkite žuvį vienu sluoksniu.
  6. Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių temperatūros ir kepkite stintas 15 minučių.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Sekti:
Esu KAIPKADA.LT portalo redaktorius, rašantis apie naujienas, įvykius ir praktiškus patarimus. Mano tikslas – suteikti skaitytojams aktualią informaciją. Padedu atrasti naudingas žinias ir pasidalinti svarbiausiais įvykiais, kurie gali turėti įtakos mūsų gyvenimui.
guest
0 Komentarai(ų)
Naujausi
Seniausi Daugiausiai balsavo
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus