Jūsų laukia įdomus eksperimentas. Tradicinius blynus puikiai žinote, tačiau su japoniškais Dorayaki blyneliais patirsite kitokį skonį. Originaliame recepte įdaras gaminamas iš adzuki pupelių pastos, tačiau tai ne vienintelis variantas. Pasirinkite įdarą pagal savo skonį.
Jums reikės:
- kiaušinių – 2 vnt;
- cukraus – 40 g;
- medaus – 1 valgomasis šaukštas;
- miltų – 90 g;
- kepimo miltelių – 1 šaukštelis;
- vanilino;
- vandens – 10 g.
Kaip gaminti:
- Atkreipkite dėmesį, kad blynai gaminami be aliejaus. Kepimui reikia nepridegančios keptuvės. Kiaušinius sumaišykite su cukrumi ir medumi, suberkite persijotus miltus su kepimo milteliais ir vanile bei supilkite vandenį.
- Atkreipkite dėmesį į konsistenciją. Jei ji šiek tiek tiršta, įpilkite dar šiek tiek paprasto vandens. Įdarą dėkite į dviejų paruoštų blynelių vidurį. Įdarą galite rinktis patys, tinka sutirštintas pienas, trintos uogos, bananai ir kita. Užlenkite kraštus.
- Kepkite blynus iš abiejų pusių iki auksinės spalvos.
Prenumeruoti
Prisijungti
0 Komentarai(ų)
Naujausi