Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas
  • Paieška
  • Apie mus
  • Kontaktai
  • Reklama
  • Privatumo politika
Rezultatų nėra
Žiūrėti visus rezultatus
KAIPKADA.LT - Naujienos, žinios, straipsniai, receptai, horoskopai
  • STRAIPSNIAI
    • Naujienos
    • Patarimai
    • Atsakymai į klausimą “Kaip…?”
    • Atsakymai į klausimą „Kada…?“
    • Automobiliai / Motociklai / Transporto priemonės
    • Butai / Namai
    • Kompiuteriai / TV / Telefonai
    • Grožis / Stilius
    • Gyvūnai / Gamta
    • Maistas / Gėrimai
    • Internetas / WEB
    • Saugumas
    • Sportas / Sveikata
    • Kita
  • KRAŠTOVAIZDIS
    • Augalai
    • Sodo priežiūra
    • Pasaulio sodai
  • SANTYKIAI IR PSICHOLOGIJA
    • Santykiai
    • Ji ir Jis
    • Psichologija
    • Vaikai
  • TECHNOLOGIJOS
    • Apžvalgos ir naujienos
    • Kompiuteriai
    • Telefonai
  • RECEPTAI
    • Apkepai
    • Bulvės
    • Desertai
    • Gėrimai
    • Grill (Kamado)
    • Grybai
    • Iš miltų
    • Keksai
    • Kokteiliai
    • Košės
    • Ledai
    • Makaronai
    • Mėsa
    • Mišrainės
    • Padažai
    • Pica
    • Pyragai
    • Salotos
    • Sriuba
    • Suši
    • Tortai
    • Užkandžiai
    • Velykos
    • Žuvis
  • HOROSKOPAI
    • Horoskopai metams
    • Horoskopas mėnesiui
    • Zodiako ženklai
  • ORAI
    • Faktiniai orai Lietuvoje
    • Bangos Baltijos jūroje
    • Orų žemėlapis (realiu laiku)
    • Krituliai Europoje
    • Žemės magnetinis aktyvumas (grafikas)
KAIPKADA.LT - Naujienos, žinios, straipsniai, receptai, horoskopai
Rezultatų nėra
Žiūrėti visus rezultatus
Pradžia Straipsniai Maistas / Gėrimai

Virtuvinis triukas prieš kepant svogūnus, kad daržovė taptų auksinė ir nesudegtų

Mindaugas Bružas
2023 03 20 | 14:00
Maistas / Gėrimai, Patarimai
Svogūnų kepimas keptuvėje

Tinkamai keptas svogūnas yra tokio ryškaus skonio, kad nepalieka abejingų nei vieno gurmano. Tačiau yra problema: gana sunku juos paruošti, kad nesudegtų, įgautų idealią konsistenciją ir gražią spalvą.

Viena nedidelė gudrybė padės be problemų pasiekti norimą rezultatą: svogūnas įgaus apetitą keliančią išvaizdą, saikingą traškumą ir įdomų skonį.

Ką daryti su svogūnais prieš juos kepant?

Susmulkintų svogūnų neskubėkite dėti ant keptuvės. Žalias daržoves reikia iš anksto apdoroti. Kalbama apie sumaišymą su nedideliu kiekiu miltų.

Susmulkintą svogūną reikia sudėti į gilų indą. Idealus variantas yra puodas.

Į tą patį puodą įdėkite miltų. Reikia laikytis tokio ingredientų santykio: 3-4 šaukštai miltų kilogramui svogūnų.

Puodą reikia uždengti dangčiu ir gerai sukratyti, kad turinys tinkamai susimaišytų.

Gautas mišinys turi būti dedamas į keptuvę su įkaitintu augaliniu aliejumi.

Svogūnus galima drąsiai kepti ant stiprios ugnies: patiekalas nepridegs. Jis tikrai įgis malonią auksinę spalvą ir skanią plutą.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Dalintis:
Žymės: GudrybėsKepimassvogūnai

Taip pat skaitykite

Moterys labiau linkusios į alkoholizmą
Maistas / Gėrimai

Kodėl moterys yra labiau linkusios į alkoholizmą nei vyrai?

2023/06/06 | 09:40
Gėrimai geriami per karščius
Maistas / Gėrimai

Kokius gėrimus geriausia gerti per karščius: mitybos specialisto atsakymas

2023/06/05 | 07:30
Duonos rūšys
Maistas / Gėrimai

Įvardytos geriausios ir blogiausios duonos rūšys, kurios turi įtakos cukraus kiekiui kraujyje

2023/06/04 | 10:16
Kaip paprastai ir greitai atvėsinti vandenį
Maistas / Gėrimai

Paprastas triukas atvėsinti vandenį ar bet kokį gėrimą vos per kelias minutes

2023/06/04 | 09:37
Arbatos maišelio etiketė
Maistas / Gėrimai

Kam iš tikrųjų skirta etiketė ant arbatos pakelio?

2023/06/04 | 07:30
Tai gali sugadinti šašlyką
Maistas / Gėrimai

Šie trys ingredientai sugadins bet kokį šašlyką: ko nedėti į marinatą, kad nesugadintumėte patiekalo?

2023/06/03 | 13:00

© 2023 Visas turinys, jeigu nėra nurodytas kitas šaltinis, yra portalo nuosavybė ir jį kopijuoti be raštiško sutikimo yra draudžiama.

Rezultatų nėra
Žiūrėti visus rezultatus
  • STRAIPSNIAI
    • Naujienos
    • Patarimai
    • Atsakymai į klausimą “Kaip…?”
    • Atsakymai į klausimą „Kada…?“
    • Automobiliai / Motociklai / Transporto priemonės
    • Butai / Namai
    • Kompiuteriai / TV / Telefonai
    • Grožis / Stilius
    • Gyvūnai / Gamta
    • Maistas / Gėrimai
    • Internetas / WEB
    • Saugumas
    • Sportas / Sveikata
    • Kita
  • KRAŠTOVAIZDIS
    • Augalai
    • Sodo priežiūra
    • Pasaulio sodai
  • SANTYKIAI IR PSICHOLOGIJA
    • Santykiai
    • Ji ir Jis
    • Psichologija
    • Vaikai
  • TECHNOLOGIJOS
    • Apžvalgos ir naujienos
    • Kompiuteriai
    • Telefonai
  • RECEPTAI
    • Apkepai
    • Bulvės
    • Desertai
    • Gėrimai
    • Grill (Kamado)
    • Grybai
    • Iš miltų
    • Keksai
    • Kokteiliai
    • Košės
    • Ledai
    • Makaronai
    • Mėsa
    • Mišrainės
    • Padažai
    • Pica
    • Pyragai
    • Salotos
    • Sriuba
    • Suši
    • Tortai
    • Užkandžiai
    • Velykos
    • Žuvis
  • HOROSKOPAI
    • Horoskopai metams
    • Horoskopas mėnesiui
    • Zodiako ženklai
  • ORAI
    • Faktiniai orai Lietuvoje
    • Bangos Baltijos jūroje
    • Orų žemėlapis (realiu laiku)
    • Krituliai Europoje
    • Žemės magnetinis aktyvumas (grafikas)

© 2023 Visas turinys, jeigu nėra nurodytas kitas šaltinis, yra portalo nuosavybė ir jį kopijuoti be raštiško sutikimo yra draudžiama.

Go to mobile version