Virtuvinis triukas prieš kepant svogūnus, kad daržovė taptų auksinė ir nesudegtų

Svogūnų kepimas keptuvėje

Tinkamai keptas svogūnas yra tokio ryškaus skonio, kad nepalieka abejingų nei vieno gurmano. Tačiau yra problema: gana sunku juos paruošti, kad nesudegtų, įgautų idealią konsistenciją ir gražią spalvą.

Viena nedidelė gudrybė padės be problemų pasiekti norimą rezultatą: svogūnas įgaus apetitą keliančią išvaizdą, saikingą traškumą ir įdomų skonį.

Ką daryti su svogūnais prieš juos kepant?

Susmulkintų svogūnų neskubėkite dėti ant keptuvės. Žalias daržoves reikia iš anksto apdoroti. Kalbama apie sumaišymą su nedideliu kiekiu miltų.

Susmulkintą svogūną reikia sudėti į gilų indą. Idealus variantas yra puodas.

Į tą patį puodą įdėkite miltų. Reikia laikytis tokio ingredientų santykio: 3-4 šaukštai miltų kilogramui svogūnų.

Puodą reikia uždengti dangčiu ir gerai sukratyti, kad turinys tinkamai susimaišytų.

Gautas mišinys turi būti dedamas į keptuvę su įkaitintu augaliniu aliejumi.

Svogūnus galima drąsiai kepti ant stiprios ugnies: patiekalas nepridegs. Jis tikrai įgis malonią auksinę spalvą ir skanią plutą.

Dalintis:
Exit mobile version