Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Želė desertas Panna cotta: itališkojo varianto analogas

1 min. skaitymo

Šis desertas yra itališkojo Panna cotta analogas. Jis toks pat švelnus ir pieniškas, tačiau turi kitokį skonį. Pabandykite jį pasigaminti kartu.

Ingredientai:

  • 3,2 proc. pieno – 3 stiklinės;
  • Cukraus – 1,5 valg. šaukšto;
  • Bulvių krakmolo – 2 valg. šaukštai;
  • Vanilinio cukraus – 1 valg. šaukštas;
  • Uogos – pasirinktinai.

Paruošimas:

  1. Giliame puode pašildykite 2 puodelius pieno, kol užvirs. Suberkite cukrų ir maišykite, kol visiškai ištirps.
  2. Krakmolą ištirpinkite 1 puodelyje pieno.
  3. Ištirpintą krakmolą plona srovele supilkite į puodą nuolat maišydami.
  4. Virkite želė ant silpnos ugnies maišydami 5 minutes.
  5. Supilkite želė į formeles ir 1 valandą palaikykite šaldytuve.
  6. Patiekite atšaldytą, papuoštą uogomis arba uogiene, jei norite.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Sekti:
Esu KAIPKADA.LT portalo redaktorius, rašantis apie naujienas, įvykius ir praktiškus patarimus. Mano tikslas – suteikti skaitytojams aktualią informaciją. Padedu atrasti naudingas žinias ir pasidalinti svarbiausiais įvykiais, kurie gali turėti įtakos mūsų gyvenimui.
guest
0 Komentarai(ų)
Naujausi
Seniausi Daugiausiai balsavo
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus