Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas
Pradžia Straipsniai Maistas / Gėrimai Greitai paruošiamos sluoksniuotos tešlos receptas
Maistas / Gėrimai

Greitai paruošiamos sluoksniuotos tešlos receptas

Sluoksniuotos tešlos gaminimas
Dalintis

Greitai paruošiamą sluoksniuotą tešlą šaldytuve galima laikyti kelias dienas. Iš šios tešlos iškepti kepiniai bus švelnūs ir traškūs, o jiems paruošti prireiks ne daugiau kaip dešimties minučių.

Greitai paruošta sluoksniuota tešla yra daug skanesnė už parduotuvėje pirktą tešlą. Galite rinktis, ar ruošti su grietine, kefyru, ar pienu, efektas bus toks pat.

Sudedamosios dalys:

  • margarinas arba minkštas sviestas 0,2 kg;
  • kiaušinis – 1 vnt;
  • grietinė – 0,1 kg;
  • miltai – 500 g
  • druskos pagal skonį.

Paruošimo procesas:

  1. Miltus persijokite naudodami sietelį arba sūrmaišį, sudėkite margariną arba minkštą sviestą, įmuškite kiaušinį ir išmaišykite masę.
  2. Kai viskas gerai išmaišoma ir gaunama vientisa masė, įpilkite nurodytą kiekį grietinės ir dar kartą išmaišykite.
  3. Pagrindinis šios tešlos privalumas yra tas, kad ji gaminama be mielių. Be to, ją kepimui galite naudoti iš karto, nereikia laukti, kol pakils. Greitai iškočiotos tešlos kepiniai bus daug skanesni nei įprastai.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Autorius
Mindaugas Bružas

Esu KAIPKADA.LT portalo redaktorius, rašantis apie naujienas, įvykius ir praktiškus patarimus. Mano tikslas – suteikti skaitytojams aktualią informaciją. Padedu atrasti naudingas žinias ir pasidalinti svarbiausiais įvykiais, kurie gali turėti įtakos mūsų gyvenimui.

Parašyti komentarą

guest
0 Komentarai(ų)
Naujausi
Seniausi Daugiausiai balsavo
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Panašūs straipsniai
Nuostabus burokėlis

Mano močiutės paslaptis: kodėl ji niekada nevirdavo burokėlių ir kaip paruošdavo skaniausius, kokius esu valgęs

Prisimenu, kaip vaikystėje sukiodavausi virtuvėje pas močiutę – mažoje, bet visada kvepiančioje...

Jautienos kaulų čiulpai

„Riebusis auksas“ vėl grįžta į meniu. Jame gausu kolageno, gerina kaulų sveikatą ir odos išvaizdą

Jautienos kaulų čiulpai, šiandien dar vadinami „riebusis auksas“, sugrįžta į mūsų virtuves....

Agurkai suvynioti į plėvelę

Kodėl ilgavaisiai agurkai parduotuvėse yra supakuoti į plėvelę? Priežastys – dvi, ir jos gali nustebinti

Agurkai – skani ir sveika daržovė, kurią galima valgyti žalią, dėti ant...

Rytinis ritualas – kava

Kavos ritualas turtams pritraukti: paprastas rytinis metodas, galintis pakeisti jūsų finansinę sėkmę

Daugeliui puodelis kavos ryte – tai tiesiog būdas pabusti. Tačiau ar žinojote,...