Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Kaip išplauti 5 puodus per 2 minutes: reikia tik vieno pigaus produkto, kuris akimirksniu pašalina anglies nuosėdas ir apnašas

Puodų plovimas namuose
2 min. skaitymo

Atrodytų, kad kiekvienoje virtuvėje yra nusidėvėjusių puodų – klasika. Jie gerai veikia, sąžiningai tarnauja metų metus, tačiau jų dugnas primena kulinarinių nuotykių kroniką. Tačiau norint juos nuplauti, reikia daug pastangų, ir ne visi nori jų dėti. Tačiau yra priemonė, kuriai nereikia didelių pastangų ir galvosūkių.

Šis produktas – ne iš reklaminių kampanijų ar brangių lentynų. Paprastas, pigus, kiekviena šeimininkė jį ras savo virtuvėje. Tai įprasti garstyčių milteliai. Ne pasta, ne mišinys, o sausi milteliai. Jie ne tik valo, bet ir dezinfekuoja, pašalindami riebalus geriau nei pusė šiuolaikinių ploviklių.

Kaip naudoti garstyčių miltelius

  1. Paimkite du šaukštus miltelių.
  2. Suberkite juos ant drėgnos kempinės arba tiesiai į keptuvę.
  3. Įpilkite šiek tiek karšto vandens – garstyčios pradeda veikti iš karto, riebalai ištirpsta, apnašos išnyksta, o metalas ima blizgėti.

Nereikia virinti, laukti ar gramdyti. Keli trynimo judesiai kempine ir paviršius bus švarus, be dryžių ir cheminių kvapų.

Dar patogesniam naudojimui: į stiklainį suberkite garstyčių miltelių ir įberkite šiek tiek sodos. Išmaišykite, uždenkite dangteliu. Šio mišinio užteks keliems mėnesiams ir jis visada bus po ranka. Jei reikia išvalyti ką nors rimtesnio – apdegusį dugną ar tamsią dangą, tiesiog pabarstykite mišinio ant drėgno paviršiaus, palikite minutei ir patrinkite. Rezultatas matomas iš karto.

Emalio paviršiams tai nekenkia, nes garstyčios jo nepažeidžia, nebraižo dugno ir nepalieka kvapo, kaip pirktiniai produktai. Juos galima naudoti net ant ketaus ir keraminių paviršių. Be to, malonus privalumas yra tas, kad po plovimo rankos neišsausėja, nes nėra agresyvių priedų.

Garstyčių milteliai yra vienas iš tų produktų, kurie įrodo, kad nereikia išleisti daug pinigų, norint, kad jūsų virtuvė spindėtų.

Komentarų: 0

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primename: kviečiame diskutuoti pagarbiai ir laikytis bendravimo etiketo. Nepagarbūs, įžeidžiantys ar neapykantą skatinantys komentarai bus šalinami. Ačiū už supratingumą!

Komentuodami sutinkate, kad jūsų pateikti duomenys gali būti tvarkomi pagal mūsų privatumo taisykles.