5 prieskonių mišinys (kinų pagardas)

Jei jums patinka patiekalai su kinietiškais skonio ir aromato motyvais, rekomenduoju paruošti šį mišinį ir laikyti sandariai uždarytame inde, naudojant pagal poreikį.

Pagaminsite per:10 min.
Porcijos:1
Paruošimas
1. Žvaigždinį anyžių ir cinamoną suskaidome į mažus gabalėlius.

2. Visus 5 prieskonius dėkite ant sausos keptuvės, įkaitintos ant vidutinės ugnies, ir pakepinkite, maišydami, kol užuosite ryškų prieskonių kvapą (svarbu jų neperkepti ir nesudeginti, todėl būkite atsargūs!).

3. Prieskonius suberkite į kavos malūnėlį ar trintuvą. Susmulkinkite į miltelius.

4. Laikykite uždarame inde.
Ingredientai
Žvaigždinis anyžius 5 gramai
Cinamono lazdelė 5 gramai
Pipirai 5 gramai
Gvazdikėlis 5 gramai
Pankolio sėklos 5 gramai
Kol kas įvertinimų nėra
Jūsų įvertinimas:
Siųsti atsiliepimą

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Back to top button