Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Receptas sekmadienio pietums: Bulvių pyragas su čederiu

1 min. skaitymo

Jei manote, kad iš bulvių ir sūrio neįmanoma paruošti įdomių ir skanių pietų, jūs stipriai klystate. Pristatome unikalų bulvių pyrago su čederiu receptą. Garantuojame, kad šis variantas bus dažnas svečias ant jūsų stalo.

 

Ingredientai

  • 10-12 nedidelių bulvių
  • sviesto kepimo formai ištepti
  • gabalėlis rūkytos šoninės
  • 1 svogūnas
  • 2 skiltelės česnako
  • druskos
  • 2 puodeliai 36 % grietinėlės
  • 4 kiaušinių tryniai
  • čederio sūrio
  • muskato riešutas
  • druskos
  • pipirai
  • laiškiniai česnakai papuošimui

 

Paruošimas

  1. Išvirkite bulves su lupenomis. Nusausinkite. Perkelkite į sviestu pateptą skardą. Sutrinkite spausdami mažesnio skersmens puodo dugnu nei skardos dugnas, kad susidarytų pyrago pagrindas.
  2. Šoninę supjaustykite kubeliais ir apkepkite sausoje keptuvėje. Į pabaigą sudėkite smulkiai supjaustytą svogūną, tada sudėkite smulkiai supjaustytą česnaką. Išmaišykite ir šiek tiek pakepinkite.
  3. Sukratykite viską ant bulvių.
  4. Į grietinėlę įmuškite kiaušinių trynius. Gerai išmaišykite šluotele. Sutarkuokite sūrį – ant didelės tarkos. Pagardinkite druska, pipirais ir muskato riešutu. Supilkite ant šoninės ir svogūnų.
  5. Kepkite orkaitėje 20-30 minučių 170 laipsnių C temperatūroje.
  6. Pabarstykite smulkiai supjaustytais laiškiniais česnakais.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Sekti:
Esu KAIPKADA.LT portalo redaktorius, rašantis apie naujienas, įvykius ir praktiškus patarimus. Mano tikslas – suteikti skaitytojams aktualią informaciją. Padedu atrasti naudingas žinias ir pasidalinti svarbiausiais įvykiais, kurie gali turėti įtakos mūsų gyvenimui.
guest
0 Komentarai(ų)
Naujausi
Seniausi Daugiausiai balsavo
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus