Alkoholinis Kalėdinis punšas (atgaivinantis ir skanus)

Kvepiantis Šv. Kalėdų dvasia ypatingo skonio alkoholinis punšas jūsų stalui.
Pagaminsite per: | 10 min. |
Porcijos: | 4 |
Paruošimas
1. Šviežias apelsino ir citrinos sultis sumaišome su cukrumi ir šilta juodąja arbata. Atvėsiname, supilame romą. Į taures pilame arbatos su sultimis ir romu, dedame ledo, užpilame vyno.
Ingredientai
2 stiklinės raudonojo pusiau sauso
„Cabernet Savingnon“,
2 stiklinės stiprios angliškos arbatos,
1-os citrinos sultys,
1-o apelsino sultys,
8 šaukštai cukraus,
100 g „Trys karaliai”,
ledo kubelių.
„Cabernet Savingnon“,
2 stiklinės stiprios angliškos arbatos,
1-os citrinos sultys,
1-o apelsino sultys,
8 šaukštai cukraus,
100 g „Trys karaliai”,
ledo kubelių.
Siųsti atsiliepimą