Alkoholinis Kalėdinis punšas (atgaivinantis ir skanus)

Kvepiantis Šv. Kalėdų dvasia ypatingo skonio alkoholinis punšas jūsų stalui.

Pagaminsite per:10 min.
Porcijos:4
Paruošimas
1. Šviežias apelsino ir citrinos sultis sumaišome su cukrumi ir šilta juodąja arbata. Atvėsiname, supilame romą. Į taures pilame arbatos su sultimis ir romu, dedame ledo, užpilame vyno.
Ingredientai
* 2 stiklinės raudonojo pusiau sauso
* „Cabernet Savingnon“,
* 2 stiklinės stiprios angliškos arbatos,
* 1-os citrinos sultys,
* 1-o apelsino sultys,
* 8 šaukštai cukraus,
* 100 g „Trys karaliai”,
* ledo kubelių.
Kol kas įvertinimų nėra
Jūsų įvertinimas:
Siųsti atsiliepimą

Jei radote klaidą, praneškite mums apie tai pažymėdami tekstą ir paspausdami Ctrl+Enter.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Back to top button

Pranešimas apie klaidą

Šis tekstas bus išsiųstas mūsų redaktoriams: