Aluje troškinta žuvis

Nuostabus receptas - aluje troškinta žuvis. Lengvas receptas, puikus malonumas.

Pagaminsite per:15 min.
Porcijos:5
Paruošimas
1. Žuvies filė supjaustome griežineliais, pabarstome druska, pipirais ir laikome 30 min.

2. Daržoves supjaustome griežinėliais ir kepiname iki rusvos spalvos, į keptuvę dedame žuvų gabalėlius bei pakepintas daržoves, įpilame 1 šaukštą alaus, supilame aliejų, įspaudžiame citrinų sulčių, suberiame razinas, troškiname, kol daržoves suminkštės.
Ingredientai
1 kg žuvies
2 svogūnai
1 morka
1 petražoliu šaknis
1 šaukštas razinų
1 šaukštelis medaus
0,5 citrinos
alaus
druskos
pipirų
Kol kas įvertinimų nėra
Jūsų įvertinimas:
Siųsti atsiliepimą

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Back to top button