Puikus receptas, kuris papildys jūsų valgiaraštį - Anties krūtinėlės filė Azijietiškame marinate. Tikrai ne paprastai skanus patiekalas.
Pagaminsite per: | 50 min. |
Porcijos: | 4 |
Paruošimas
1. Nuvalykite anties filė, nudeginkite degikliu. Sudėkite į dubenį, įpilkite aliejaus, sojos padažo, druskos, pagardinkite „5 prieskonių mišiniu“, tarkuotu imbieru ir česnaku.
2. Sumaišykite ir palikite marinuotis 30 minučių. Išimkite filė iš marinato ir supjaustykite odelę tinkleliu neįpjaudami mėsos.
3. Įkaitinkite keptuvę ir filė kepkite 5-6 minutes iš vienos pusės, tada dar 3 minutes iš kitos.
4. Anties filė sudėkite į kepimo skardą išklotą folija.
5. Dėkite į orkaitę, įkaitintą iki 180 laipsnių, kepkite 7-10 minučių. Išimkite ir leiskite pailsėti 5 minutes. Tada supjaustykite ir patiekite.
2. Sumaišykite ir palikite marinuotis 30 minučių. Išimkite filė iš marinato ir supjaustykite odelę tinkleliu neįpjaudami mėsos.
3. Įkaitinkite keptuvę ir filė kepkite 5-6 minutes iš vienos pusės, tada dar 3 minutes iš kitos.
4. Anties filė sudėkite į kepimo skardą išklotą folija.
5. Dėkite į orkaitę, įkaitintą iki 180 laipsnių, kepkite 7-10 minučių. Išimkite ir leiskite pailsėti 5 minutes. Tada supjaustykite ir patiekite.
Ingredientai
* Ančių filė 4 vnt
* 5 prieskonių mišinys (mišinio receptą rasite čia: 5 prieskonių mišinys ) 2/3 šaukštelio
* Sojos padažo 2 šaukštai
* Aliejaus 2 šaukštai
* Česnako 3 skitelių
* Šviežio imbiero 20 g
* Druskos pagal skonį
* 5 prieskonių mišinys (mišinio receptą rasite čia: 5 prieskonių mišinys ) 2/3 šaukštelio
* Sojos padažo 2 šaukštai
* Aliejaus 2 šaukštai
* Česnako 3 skitelių
* Šviežio imbiero 20 g
* Druskos pagal skonį
Siųsti atsiliepimą