Anties krūtinėlė su kopūstais ir geltonais pomidorais

Anties krūtinėlė su kopūstais ir geltonais pomidorais, paruošta pagal „Delicatessen“ restorano šefo Olego Kusovo receptą.

Anties krūtinėlė su kopūstais ir geltonais pomidorais, paruošta pagal „Delicatessen“ restorano šefo Olego Kusovo receptą.

Pagaminsite per:30 min.
Kategorija:Paukštiena
Virtuvė:Lietuviška
Porcijos:6
Paruošimas
1. Padėkite anties krūtinėles ant lentos oda į viršų ir perpjaukite odą skersai. Perkelkite krūtinėlę į gilų dubenį ir marinuokite sojos padaže su smulkintu rozmarinu, malta kalendra ir anyžiu. Prieskoniams malti galite naudoti kavamalę.

2. Palikite mėsą pusvalandžiui marinate, tada kepkite keptuvėje be riebalų. Pirmiausia 5 minutes iš odos pusės, tada apverskite ir kepkite dar 5 minutes.

3. Baltą kopūstą supjaustykite plonomis 5 mm storio juostelėmis ir kepkite augaliniame aliejuje įkaitintoje keptuvėje iki beveik juodos spalvos, pagardinkite druska ir pipirais, tada užpilkite grietinėle ir įdėkite geltonų vyšnių pomidorų, perpjautų per pusę.

4. Į lėkštę įdėkite apdegintų kopūstų garnyrą, ant viršaus uždėkite krūtinėlę. Šalia krūtinėlės kaip garnyrą galite patiekti bulves, bulvių kroketus arba ryžius.
Ingredientai
* Anties krūtinėlė (filė) - 6 vnt.
* Rozmarinas - 3 šakelės
* Sojų padažas - 300 ml
* Kalendra - 2 šaukštai
* Anyžius - 6 vnt.
* Augalinis aliejus - 100 ml
* Balti kopūstai - 1 vnt.
* Grietinėlė 22% riebumo - 100 ml
* Geltoni vyšniniai pomidorai - 200 gr.
* Krapai - 3 šakelės
Kol kas įvertinimų nėra
Jūsų įvertinimas:
Siųsti atsiliepimą

Jei radote klaidą, praneškite mums apie tai pažymėdami tekstą ir paspausdami Ctrl+Enter.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Back to top button

Pranešimas apie klaidą

Šis tekstas bus išsiųstas mūsų redaktoriams: