Apelsinų žievelės šokolade

Viena iš idėjų papuošti Šv. Kalėdų stalą - apelsinų žievelės šokolade. Skanaus!

Pagaminsite per:35 min.
Porcijos:3
Paruošimas
1. Apelsiną kelis kartus nuplikyti verdančiu vandeniu, gerai nušveisti.

2. Supjaustyti ketvirčiais ir gražiai nulupti žieves. Jas dėti į puodą, užpilti cukrumi ir vandeniu, kad apsemtų. Pavirti apie 30 min, kol suminkštės.

3. Išvirusias žieves atvėsinti, supjaustyti juostelėmis. Šokoladą ištirpdyti vandens vonelėje ir į jį merkti po vieną žievelę.

4. Jas dėti ant kepimo popieriumi padengtos skardos ir nejudinti, kol atvės. Aš kišau į šaldiklį, kad greičiau atvėstų. Ir vuolia – saldainiai-stalo puošmena paruošta.

5. Prieš tiekiant ant stalo laikyti šaldytuve.
Ingredientai
* 1 apelsino žievės
* 100 g juodojo šokolado
* 100 g cukraus
Kol kas įvertinimų nėra
Jūsų įvertinimas:
Siųsti atsiliepimą

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Back to top button