Apelsinų žievelės šokolade

Viena iš idėjų papuošti Šv. Kalėdų stalą - apelsinų žievelės šokolade. Skanaus!
Pagaminsite per: | 35 min. |
Porcijos: | 3 |
Paruošimas
1. Apelsiną kelis kartus nuplikyti verdančiu vandeniu, gerai nušveisti.
2. Supjaustyti ketvirčiais ir gražiai nulupti žieves. Jas dėti į puodą, užpilti cukrumi ir vandeniu, kad apsemtų. Pavirti apie 30 min, kol suminkštės.
3. Išvirusias žieves atvėsinti, supjaustyti juostelėmis. Šokoladą ištirpdyti vandens vonelėje ir į jį merkti po vieną žievelę.
4. Jas dėti ant kepimo popieriumi padengtos skardos ir nejudinti, kol atvės. Aš kišau į šaldiklį, kad greičiau atvėstų. Ir vuolia – saldainiai-stalo puošmena paruošta.
5. Prieš tiekiant ant stalo laikyti šaldytuve.
2. Supjaustyti ketvirčiais ir gražiai nulupti žieves. Jas dėti į puodą, užpilti cukrumi ir vandeniu, kad apsemtų. Pavirti apie 30 min, kol suminkštės.
3. Išvirusias žieves atvėsinti, supjaustyti juostelėmis. Šokoladą ištirpdyti vandens vonelėje ir į jį merkti po vieną žievelę.
4. Jas dėti ant kepimo popieriumi padengtos skardos ir nejudinti, kol atvės. Aš kišau į šaldiklį, kad greičiau atvėstų. Ir vuolia – saldainiai-stalo puošmena paruošta.
5. Prieš tiekiant ant stalo laikyti šaldytuve.
Ingredientai
1 apelsino žievės
100 g juodojo šokolado
100 g cukraus
100 g juodojo šokolado
100 g cukraus
Siųsti atsiliepimą