Išbandykite šį neįtikėtiną naująjį amerikietišką „BBQ JAUTIENOS NUGARINĖ“ receptą. Šią jautieną galima patiekti šiltą arba šaltą (galima laikyti šaldytuve iki 2 dienų)
Pagaminsite per: | 35 min. |
Porcijos: | 6 |
Paruošimas
1. Įkaitinkite orkaitę iki 230 laipsnių.
2. Jautienos nugarinė aptepkite aliejumi, tada įmerkite į prieskonių mišinį. Nebijokite mėsos paspaudyti, kad prieskoniai geriau įsiskverbtų į mėsą.
3. Padėkite jautieną ant kepimo skardos ir kepkite 15 minučių, apverskite ir dar 15 minučių kepkite.
4. Išimkite iš orkaitės ir mėsą uždenkite folija. Palikite 10 minučių pastovėti.
5. Skanaus.
2. Jautienos nugarinė aptepkite aliejumi, tada įmerkite į prieskonių mišinį. Nebijokite mėsos paspaudyti, kad prieskoniai geriau įsiskverbtų į mėsą.
3. Padėkite jautieną ant kepimo skardos ir kepkite 15 minučių, apverskite ir dar 15 minučių kepkite.
4. Išimkite iš orkaitės ir mėsą uždenkite folija. Palikite 10 minučių pastovėti.
5. Skanaus.
Ingredientai
* 1 kg jautienos nugarinė, kambario temperatūros
* 2 šaukštai alyvuogių aliejaus
* 2 šaukštai amerikietiško aštraus BBQ prieskonių mišinio
* ½ puodelio krienų
* 2 šaukštai alyvuogių aliejaus
* 2 šaukštai amerikietiško aštraus BBQ prieskonių mišinio
* ½ puodelio krienų
Siųsti atsiliepimą