Blynai arba lietiniai su pievagrybiais ir kumpiu

Puikus patiekalas Užgavėnėms - neįprasto skonio, bet lengvai paruošiami lietiniai su šonine ir pievagrybiais!

Pagaminsite per:30 min.
Porcijos:4
Paruošimas
1. Įkulkite į dubenėlį kiaušinius, įdėkite druskos ir cukraus. Tada įpilkite pieno.

2. Dėkite miltus ir išmaišykite. Tešla turi gautis tokios konsistencijos, kaip skysta grietinė.

3. Grybus supjaustykite ir pakepinkite aliejuje. Sumaišykite juos su smulkiai supjaustytu sūriu ir kumpiu.

4. Patepkite keptuvę aliejumi. Su sriubos samčiu įpilkite tešlos į keptuvę ir tolygiai vartant keptuvę paskirstykite tešlą, kad pilnai pasidengtų keptuvėje. Ant viršaus užbarstykite pakeptų pievagrybių mišinio. Ant viršaus užpilkite šiek tiek tešlos

5. Greitai ir atsargiai apverskite blyną.

6. Kartokite procedūrą, kol tešla ir įdaras pasibaigs.
Ingredientai
* Pieno 500 ml
* Kiaušinių 2 vnt
* Cukraus 1 šaukštelis
* Druskos 1/4 šaukštelio
* Miltų 100 g
* Pievagrybių 100 g
* Pusiau kieto sūrio 100 g
* Rūkyto ir virto kumpio 100 g
Kol kas įvertinimų nėra
Jūsų įvertinimas:
Siųsti atsiliepimą

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Back to top button