Blynai su vištienos kepenėlių, kriaušių ir garstyčių padažu

Be galo skanūs blynai su vištiena ir tiesiog stebuklingu kriaušių - garstyčių padažu. Puikus patiekalas visavertei vakarienei.

Pagaminsite per:20 min.
Porcijos:3
Paruošimas
1. Sumaišykite garstyčias (1 valg. šaukštą) su 3 valg. šaukštai alyvuogių aliejaus.

2. Padėkite keptuvę ant stiprios ugnies.

3. Jame įkaitinkite aliejų: 1 valgomasis šaukštas sviesto + 1 valgomasis šaukštas alyvuogių aliejaus.

4. Kai sviestas ištirps, į keptuvę dėkite kepenų gabaliukus. Pamaišykite, kad kepenėlės apkeptų. Kepkite 2-3 minutes.

5. Dabar keptuvėje su kepenų gabaliukais supilkite 3 šaukštus balzaminio acto, įdėkite šiek tiek druskos. Maišykite, kol actas sutirštės.

6. Nuimkite keptuvę nuo viryklės.

7. Kriaušę nulupkite ir supjaustykite plonais griežinėliais arba susmulkinkite trintuvu.

8. Į blyno centrą įdėkite kriaušės griežinėlių, ant viršaus - kepenėlių griežinėlių, tada užpilkite garstyčių ir sviesto padažu. Įpilkite kelis lašus citrinos ir lengvai uždenkite įdarą kita blyno puse.
Ingredientai
* 3 iškepti blynai
* 300 g vištienos kepenėlių
* 1 saldi kriaušė (apie 200 g)
* 3 valgomieji šaukštai balzaminio acto
* 1 valgomasis šaukštas garstyčių
* 3 šaukštai alyvuogių aliejaus
* citrinos sulčių (1 šaukštelis)
* 1 valgomasis šaukštas sviesto + 1 valgomasis šaukštas alyvuogių aliejaus
* 0,5 šaukštelio druskos
Kol kas įvertinimų nėra
Jūsų įvertinimas:
Siųsti atsiliepimą

Jei radote klaidą, praneškite mums apie tai pažymėdami tekstą ir paspausdami Ctrl+Enter.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Back to top button

Pranešimas apie klaidą

Šis tekstas bus išsiųstas mūsų redaktoriams: