Tobulai iškepti, išraiškingo skonio blynai su varške ir moliūgu.
Pagaminsite per: | 15 min. |
Porcijos: | 2 |
Paruošimas
1. Kiaušinius išplakame su cukrumi ir druska, sudedame pertrintą varškę, išmaišome, kad gautųsi vientisa masė, pilame moliūgo tyrę, vėl gerai išmaišome.
2. Galiausiai sudedame miltus, sumaišytus su kepimo milteliais ir maišome, kol neliks miltų gumuliukų.
3. Kepame keptuvėje įkaitintame aliejuje.
4. Labai skanu su trintomis braškėmis.
2. Galiausiai sudedame miltus, sumaišytus su kepimo milteliais ir maišome, kol neliks miltų gumuliukų.
3. Kepame keptuvėje įkaitintame aliejuje.
4. Labai skanu su trintomis braškėmis.
Ingredientai
* 200 g varškės
* 1 stiklinės moliūgo tyrės
* 2 kiaušinių
* 2 v. š. cukraus
* žiupsnelio druskos
* 0,5 a. š. kepimo miltelių
* 6 v. š. miltų
* aliejaus kepimui
* 1 stiklinės moliūgo tyrės
* 2 kiaušinių
* 2 v. š. cukraus
* žiupsnelio druskos
* 0,5 a. š. kepimo miltelių
* 6 v. š. miltų
* aliejaus kepimui
Siųsti atsiliepimą