Bolivinės balandos ir avižų granola

Bolivinė balanda su avižų granola. Puikus pasirinkimas sveikam desertui.

Pagaminsite per:30 min.
Porcijos:2
Paruošimas
1. Orkaitę įkaitinti iki 160 laipsnių.

2. Bolivinę balandą sumaišyti kartu su avižomis ir riešutų-sėklų mišiniu.

3. Kokosų aliejų ištirpinti su klevų sirupu ar medumi iki vientisos masės. Supilti į sausų ingredientų mišinį, įberti žiupsnelį druskos ir viską gerai išmaišyti.

4. Masę suberti ant kepimo popieriumi išklotos skardos, tolygiai paskirstyti ir kepti orkaitėje apie 20 min. Tuomet permaišyti ir kepti dar 5-10 min., kol apskrus ir taps tamsios auksinės spalvos.

5. Iškepusią granolą atvėsinti ir valgyti su pienu ar jogurtu. Likusią granolą sudėti į sandarų indą ir laikyti kambario temperatūroje iki 2 savaičių.
Ingredientai
* 90 g. bolivinės balandos
* 100 g. avižinių dribsnių
* 200 g. mėgstamų riešutų ir/ar sėklų mišinio
* 4 v.š. kokosų aliejaus
* 4 v.š. klevų sirupo ar medaus
* žiupsnelio druskos
Kol kas įvertinimų nėra
Jūsų įvertinimas:
Siųsti atsiliepimą

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Back to top button