Išoriškai šie blynai primena amerikietiškus blynus, tačiau tai tikrai ne jie.
Pagaminsite per: | 30 min. |
Kategorija: | Iš miltų |
Virtuvė: | Bulgarų |
Porcijos: | 4 |
Paruošimas
1. Sumaišykite skystus ingredientus ir miltus, druską bei cukrų.
2. Maišykite tešlą iki vientisos masės. Tada įmuškite kiaušinius ir įdėkite vanilės. Iš kart kepkite blynus, kad nedingtų burbuliukai.
3. Patiekite su uogiene arba cukraus pudra.
2. Maišykite tešlą iki vientisos masės. Tada įmuškite kiaušinius ir įdėkite vanilės. Iš kart kepkite blynus, kad nedingtų burbuliukai.
3. Patiekite su uogiene arba cukraus pudra.
Ingredientai
* 1 stiklinės pieno, sodos vandens (galima mineralinio), kvietinių miltų;
* 3 kiaušiniai;
* 1 stiklinė cukraus;
* žiupsnelis druskos;
* vanilinis cukrus ar vanilės ekstraktas neprivalomas.
* 3 kiaušiniai;
* 1 stiklinė cukraus;
* žiupsnelis druskos;
* vanilinis cukrus ar vanilės ekstraktas neprivalomas.
Siųsti atsiliepimą