Puikaus skonio ir aromato bulguras su grybais ir feta. Padarykite pertrauką nuo mėsos ir bulvių patiekalų. Maitinkitės sveikai!
Pagaminsite per: | 15 min. |
Porcijos: | 4 |
Paruošimas
1. Krupas užpilkite karštu sultiniu ir palikite pastovėti, kol skystis visiškai susigers.
2. Svogūną bei česnakus susmulkinkite ir iki minkštumo pakepkite su aliejumi. Gardinkite čiobrelių lapeliais, kuminais, pipirais bei druska. Kreivabudes suplėšykite nedideliais gabalėliais, pievagrybius supjaustykite šiaudeliais, berkite į keptuvę ir kepkite dar 5-7 minutes. Pagardinkite kepinį balzaminiu actu ir pakaitinkite 1-2 minutes, kol išgaruos jo kvapas.
3. Krėskite į krupas grybus, berkite kubeliais supjaustytą sūrį bei plėšytus gražgarasčių lapelius, išmaišykite ir skanaukite.
2. Svogūną bei česnakus susmulkinkite ir iki minkštumo pakepkite su aliejumi. Gardinkite čiobrelių lapeliais, kuminais, pipirais bei druska. Kreivabudes suplėšykite nedideliais gabalėliais, pievagrybius supjaustykite šiaudeliais, berkite į keptuvę ir kepkite dar 5-7 minutes. Pagardinkite kepinį balzaminiu actu ir pakaitinkite 1-2 minutes, kol išgaruos jo kvapas.
3. Krėskite į krupas grybus, berkite kubeliais supjaustytą sūrį bei plėšytus gražgarasčių lapelius, išmaišykite ir skanaukite.
Ingredientai
* Stiklinės bulguro (apie 160 g)
* 150 g fetos
* 100 g kreivabudžių
* 100 g pievagrybių
* raudonojo svogūno
* 2 česnakų skiltelių
* 2 saujų gražgarsčių
* kelių čiobrelių šakelių
* 2 stiklinių daržovių sultinio
* 2 šaukštų aliejaus
* 2 šaukštų balzaminio acto
* žiupsnio kuminų
* žiupsnelio grūstų pipirų
* druskos
* 150 g fetos
* 100 g kreivabudžių
* 100 g pievagrybių
* raudonojo svogūno
* 2 česnakų skiltelių
* 2 saujų gražgarsčių
* kelių čiobrelių šakelių
* 2 stiklinių daržovių sultinio
* 2 šaukštų aliejaus
* 2 šaukštų balzaminio acto
* žiupsnio kuminų
* žiupsnelio grūstų pipirų
* druskos
Siųsti atsiliepimą