Bulvinių blynų receptas

Skanūs ir lengvi bulviniai blynai be miltų! Bulvės yra daugelio žmonių mėgstama ir universali daržovė. Rekomenduojame išbandyti šį puikų receptą!

Pagaminsite per:30 min.
Porcijos:4
Paruošimas
1. Bulves nuplaukite, nulupkite, sutarkuokite stambia ar vidutine tarka. Tarkius sudėkite į dubenį.

2. Dubenyje su tarkuotomis bulvėmis išplakame kiaušinį. Įdėkite druskos ir juodųjų pipirų pagal skonį. Jei norite, galite įdėti dar keletą prieskonių bulvėms ar panašiai.

3. Gerai išplakite masę, kad kiaušinis ir prieskoniai gerai išsimaišytų.

4. Keptuvėje įkaitinkite aliejų. Su šaukštu kabinkite bulvių masę ir dėkite į keptuvę. Suformuokite apvalų ir ploną blyną. Kepkite bulvinius blynus iš abiejų pusių, kol taps auksinės spalvos, kaip pateiktoje nuotraukoje.

5. Bulvinius blynus patiekite karštus su grietine ir šviežiomis daržovėmis. Žinoma atvėsę blynai taip pat labai skanūs.
Ingredientai
* Bulvės 300 g
* Kiaušinis 1 vnt
* Druskos pagal skonį
* Maltų juodųjų pipirų pagal skonį
* Aliejaus 2 valgomus šaukštus
Kol kas įvertinimų nėra
Jūsų įvertinimas:
Siųsti atsiliepimą

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Back to top button