Bulvinių blynų su mėsos įdaru receptas

Jeigu jūs mėgstate bulves, tikriausiai šis receptas kaip tik - JUMS. Tai bulvinių blynų su vištiena ir grybais receptas.

Pagaminsite per:40 min.
Porcijos:4
Paruošimas
1. Trintuve sutrinkite 3 bulves.

2. Pusę svogūno smulkiai supjaustykite ir sutrinkite trintuvu.

3. Sutrintas bulves ir svogūnus sumaišykite. Dėkite ant sietelio ir leiskite sultims šiek tiek nutekėti.

4. Sudėkite į dubenį ir druską. Į atskirą dubenį sudėkite maltą mėsą, smulkiai supjaustytus grybus, druską, česnaką ir smulkiai supjaustytus svogūnus. Sumaišykite.

5. Įkaitinkite keptuvę, tada įpilkite aliejaus. Į keptuvę įdekite šaukštą bulvių tešlos, lyg ketintumėte kepti įprastus bulvinius blynus.

6. Ant viršaus uždėkite šiek tiek įdaro.

7. Ir uždenkite šaukštu bulvių masės, kurią išlyginkite ant mėsos paviršiaus.

8. Kepkite 3-4 minutes. Apverskite, pakepkite iš kitos pusės.

9. Uždenkite keptuvę dangčiu ir troškinkite blynus ant silpnos ugnies dar 5–7 minutes. Patiekite su grietine.
Ingredientai
* Bulvių masei:
* Vidutinio dydžio bulvės 8 vnt
* Vidutinio dydžio svogūno 1 vnt
* Druskos pagal skonį
* Įdarui:
* Maltos vištienos 450 g
* Mažo svogūno 1 vnt
* Pievagrybių 150 g
* Česnako 1 skiltelė
* Druskos pagal skonį
Kol kas įvertinimų nėra
Jūsų įvertinimas:
Siųsti atsiliepimą

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Back to top button