Labai skanus bulvinukų receptas su grybais.
Pagaminsite per: | 20 min. |
Porcijos: | 4 |
Paruošimas
1. Bulvinukus išverdame pasūdytame vandenyje.
2. Keptuvėje ištirpiname sviestą, sudedame smulkiai supjaustytą svogūną, pakepame maišydami kelias minutes, tuomet sudedame susmulkintą česnaką ir pakaitiname kelias sekundes.
3. Baravykus pasmulkiname, tačiau nepjaustome labai smulkiai, sudedame į keptuvę, pasūdome, pabarstome pipirais, sudedame čiobrelio šakeles.
4. Kepame kelias minutes, tuomet sudedame gnocchi, pakaitiname dar kelias sekundes maišydami, jeigu reikia, galime įpilti kelis šaukštus vandens, kuriame virė bulvinukai.
5. Tiekiame pabarstę tarkuotu parmezanu.
2. Keptuvėje ištirpiname sviestą, sudedame smulkiai supjaustytą svogūną, pakepame maišydami kelias minutes, tuomet sudedame susmulkintą česnaką ir pakaitiname kelias sekundes.
3. Baravykus pasmulkiname, tačiau nepjaustome labai smulkiai, sudedame į keptuvę, pasūdome, pabarstome pipirais, sudedame čiobrelio šakeles.
4. Kepame kelias minutes, tuomet sudedame gnocchi, pakaitiname dar kelias sekundes maišydami, jeigu reikia, galime įpilti kelis šaukštus vandens, kuriame virė bulvinukai.
5. Tiekiame pabarstę tarkuotu parmezanu.
Ingredientai
* 500 g bulvinukų gnocchi
* 400 g šviežių baravykų
* 40 g sviesto
* 1 svogūno
* 1 skiltelės česnako
* kelių šakelių čiobrelio
* druskos, pipirų
* tarkuoto parmezano
* 400 g šviežių baravykų
* 40 g sviesto
* 1 svogūno
* 1 skiltelės česnako
* kelių šakelių čiobrelio
* druskos, pipirų
* tarkuoto parmezano
Siųsti atsiliepimą