Bulvių ir žiedinių kopūstų salotos

Tai klasikinis indiškas garnyras / patiekalas ypač greitai paruošiamas yra labai skanus ir kvapnus. Papildomai galite pridėti daržovių, galite naudoti bulves su lupena.

Pagaminsite per:25 min.
Porcijos:4
Paruošimas
1. Užvirinkite nedidelį puodą vandens ir įdėkite bulves (nuluptas arba jeigu bulvės šviežios, nuplautas ir nenuluptas). Virkite kol bulvės suminkštės.

2. Įdėkite žiedinius kopūstus ir virkite 3-4 minutes. Nusausinkite.

3. Kitoje keptuvėje įpilkite kokosų aliejaus ir pakepinkite 3 minutes ant silpnos ugnies susmulkintus svogūnus. Tada įdėkite česnako, imbiero ir prieskonių. Kepdami maišykite.

4. Į tą pačią keptuvę įdėkite pomidorus, įpilkite vandens, laimo sulčių bei virtas daržoves. Troškinkite maišant 5 minutes. Pagardinkite druska ir pipirais pagal skonį. Patiekite pabarstę šviežia kalendra.
Ingredientai
1 valgomasis šaukštas kokosų aliejaus
1 mažas raudonasis svogūnas, smulkiai supjaustytas
2 skiltelės česnako, susmulkintos
2 šaukštelių šviežiai tarkuoto imbiero
2 arbatiniai šaukšteliai salotų prieskonių mišinio
400 g bulvių
300 g mažų žiedinių kopūstų
3 prinokę pomidorai, stambiai supjaustyti
125 ml (1/2 puodelio) vandens
šviežių citrinų sulčių ½
šviežios kalendros
Kol kas įvertinimų nėra
Jūsų įvertinimas:
Siųsti atsiliepimą

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Back to top button