Dešrelės tešloje

Norint paruošti skanų patiekalą, nebūtina valandų valandas sukiotis prie viryklės. Šis receptas puikiai tai patvirtina. Išbandykite!

Pagaminsite per:35 min.
Porcijos:4
Paruošimas
1. Sumaišykite 2 kiaušinius, pieną ir miltus. Į tešlą įberkite druskos ir pipirų.

2. Saulėgrąžų aliejų įkaitinkite gilioje keptuvėje ar puode.

3. Pamerkite dešreles po vieną į tešlą ir gerai apvoliokite.

4. Kepkite kol gražiai paruduos iš visų pusių.

5. Patiekite su pomidorų (ar kitu norimu) padažu.
Ingredientai
* 8 dešrelės
* 2 kiaušiniai
* 3 šaukštai miltų
* 4 šaukštai pieno
* kepimo aliejus
* druskos, pipirų pagal skonį
Kol kas įvertinimų nėra
Jūsų įvertinimas:
Siųsti atsiliepimą

Jei radote klaidą, praneškite mums apie tai pažymėdami tekstą ir paspausdami Ctrl+Enter.

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.

Back to top button

Pranešimas apie klaidą

Šis tekstas bus išsiųstas mūsų redaktoriams: