Dešrelės tešloje

Norint paruošti skanų patiekalą, nebūtina valandų valandas sukiotis prie viryklės. Šis receptas puikiai tai patvirtina. Išbandykite!

Pagaminsite per:35 min.
Porcijos:4
Paruošimas
1. Sumaišykite 2 kiaušinius, pieną ir miltus. Į tešlą įberkite druskos ir pipirų.

2. Saulėgrąžų aliejų įkaitinkite gilioje keptuvėje ar puode.

3. Pamerkite dešreles po vieną į tešlą ir gerai apvoliokite.

4. Kepkite kol gražiai paruduos iš visų pusių.

5. Patiekite su pomidorų (ar kitu norimu) padažu.
Ingredientai
8 dešrelės
2 kiaušiniai
3 šaukštai miltų
4 šaukštai pieno
kepimo aliejus
druskos, pipirų pagal skonį
Kol kas įvertinimų nėra
Jūsų įvertinimas:
Siųsti atsiliepimą

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Back to top button