Dešrelių ir saldžiųjų paprikų troškinys

Šiek tiek pomidorų padažo ir saldžiųjų paprikų - ir štai turite puikų patiekalą visai šeimai, kurį belieka papildyti kokiu nors paprastu garnyru, pavyzdžiui, bulvių koše ar makaronais. Puikus patiekalas!

Pagaminsite per:40 min.
Porcijos:4
Paruošimas
1. Smulkiai supjaustykite svogūną ir česnaką. Papriką supjaustykite kubeliais. Keptuvėje ant stiprios ugnies įkaitinkite 1 v. šaukštą aliejaus. Kepkite dešreles iš visų pusių. Išimkite ir supjaustykite vidutinio dydžio gabalėliais. Sumažinkite kaitrą iki vidutinio stiprumo ir sudėkite svogūnus. Maišant pakepkite 2–3 minutes.

2. Įdėkite papriką, česnako ir provanso žolelių ir pakepkite maišant apie 3 minutes.

3. Sudėkite pomidorus savo sultyse kartu su visomis sultimis ir užpilkite 150 ml vandens arba sultinio.

4. Sudėkite pjaustytas dešreles.

5. Įdėkite druskos ir cukraus pagal skonį. Troškinkite, kol paprika ir dešrelės iškeps, tai turėtų trukti maždaug 20 minučių.
Ingredientai
Naminės dešrelės 700 g
Vidutinio dydžio svogūnas 1 vnt
Česnako 2 skilteles
Saldžiųjų paprikų 2 vnt
Pomidorai savo sultyse 400 g
Sultinio 150 ml
Provanso žolelių 1 šaukštelis
Druskos ir cukraus pagal skonį
Kol kas įvertinimų nėra
Jūsų įvertinimas:
Siųsti atsiliepimą

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Back to top button