Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Duonos lazdelės

Duonos lazdelės - tai puikus paprastos duonos pakaitalas, kai nori estetiško vaizdo bei naujo skonio. Jos puikiai tiks patiekti prie sriubos, salotų ir kitų jūsų norimų patiekalų.

Pagaminsite per:60 min.
Porcijos:9
Paruošimas
1. Ištirpinkite sviestą;

2. Šiek tiek pašildykite pieną, suberkite cukrų ir mieles. Palikti 10 minučių;

3. Išsijokite miltus, sumaišykite su druska;

4. Į miltus įpilkite sviestą ir pieną su cukrumi ir mielėmis;

5. Išminkykite tešlą;

6. Uždenkite maistine plėvele indą, kuriame yra tešla, ir palikite pastovėti apie 1,5–2 valandas;

7. Paminkykite pastovėjusią tešlą, padalinkite ją į 9 dalis;

8. Kiekvieną gabaliuką padarykite pailgą (suformuokite lazdelę);

9. Padėkite lazdeles ant kepimo skardos (išklotos kepimo popieriumi) ir palikite apie 30 minučių;

10. Suutepkite jas pienu ir pabarstykite sezamo sėklomis. Kepkite 200 laipsnių temperatūroje 15 minučių.
Ingredientai
* Aukščiausios kokybės kvietiniai miltai: 220 g
* Sviestas: 20 g
* Pienas: 130 ml
* Sausos mielės: 3 g
* Cukrus: 1 valgomasis šaukštas
* Druska: pagal skonį
* Pienas: 1 valgomasis šaukštas
* Sezamo sėklos: 1 valgomasis šaukštas
Kol kas įvertinimų nėra
Jūsų įvertinimas:
Siųsti atsiliepimą

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Panašus straipsniai