Duonos lazdelės

Duonos lazdelės - tai puikus paprastos duonos pakaitalas, kai nori estetiško vaizdo bei naujo skonio. Jos puikiai tiks patiekti prie sriubos, salotų ir kitų jūsų norimų patiekalų.

Pagaminsite per:60 min.
Porcijos:9
Paruošimas
1. Ištirpinkite sviestą;

2. Šiek tiek pašildykite pieną, suberkite cukrų ir mieles. Palikti 10 minučių;

3. Išsijokite miltus, sumaišykite su druska;

4. Į miltus įpilkite sviestą ir pieną su cukrumi ir mielėmis;

5. Išminkykite tešlą;

6. Uždenkite maistine plėvele indą, kuriame yra tešla, ir palikite pastovėti apie 1,5–2 valandas;

7. Paminkykite pastovėjusią tešlą, padalinkite ją į 9 dalis;

8. Kiekvieną gabaliuką padarykite pailgą (suformuokite lazdelę);

9. Padėkite lazdeles ant kepimo skardos (išklotos kepimo popieriumi) ir palikite apie 30 minučių;

10. Suutepkite jas pienu ir pabarstykite sezamo sėklomis. Kepkite 200 laipsnių temperatūroje 15 minučių.
Ingredientai
Aukščiausios kokybės kvietiniai miltai: 220 g
Sviestas: 20 g
Pienas: 130 ml
Sausos mielės: 3 g
Cukrus: 1 valgomasis šaukštas
Druska: pagal skonį
Pienas: 1 valgomasis šaukštas
Sezamo sėklos: 1 valgomasis šaukštas
Kol kas įvertinimų nėra
Jūsų įvertinimas:
Siųsti atsiliepimą

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Back to top button