Vienas paprasčiausių, tačiau neprasčiausių desertų su bananais. Tokio deserto norėsis vis daugiau.
Reikės:
- 3 bananų;
- 15 g želatinos + 75 ml vandens;
- 150 g kreminio sūrio arba varškės;
- 150 ml pieno;
- 15-30 g cukraus;
- šokolado.
Paruošimas:
- Nupjaukite bananų viršų, kaip parodyta nuotraukoje ir išimkite minkštimą.
- Želatiną užpilkite šaltu vandeniu ir palikite 15 minučių.
- Kreminį sūrį arba varškę, bananų minkštimą, pieną, cukrų ir ištirpintą želatiną sumaišykite maišytuvu iki vientisos masės.
- Supilkite į bananų formeles ir padėkite į šaldytuvą kelioms valandoms arba per naktį.
- Papuoškite tarkuotu šokoladu ir patiekite. Mėgaukitės!