Tokios bulvės, iškeptos su odele, labai naudingos, būtent odelėje sukauptos visos naudingos medžiagos ir vitaminai.
Pagaminsite per: | 60 min. |
Kategorija: | Bulvių patiekalai |
Porcijos: | 4 |
Paruošimas
1. Kruopščiai nuplaukite ir išdžiovinkite bulves.
2. Į dubenį supilkite aliejų, suberkite papriką, pipirus ir druską. Išmaišykite.
3. Gautu mišiniu atsargiai aptepkite kiekvieną bulvę. Ant bulvių uždėkite rozmarino šakelę. Kiekvieną gumbą atskirai suvyniokite į foliją. Padėkite ant kepimo skardos. Kepame iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 40-50 min.
4. Dantų krapštuku galite patikrinti ar bulvės jau iškepė, jos turi būti minkštos.
2. Į dubenį supilkite aliejų, suberkite papriką, pipirus ir druską. Išmaišykite.
3. Gautu mišiniu atsargiai aptepkite kiekvieną bulvę. Ant bulvių uždėkite rozmarino šakelę. Kiekvieną gumbą atskirai suvyniokite į foliją. Padėkite ant kepimo skardos. Kepame iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 40-50 min.
4. Dantų krapštuku galite patikrinti ar bulvės jau iškepė, jos turi būti minkštos.
Ingredientai
* bulvės - 9 vnt.;
* aliejus - 4 šaukštai;
* šviežias rozmarinas - kelios šakelės;
* malta paprika - 1 šaukštelis;
* druskos, maltų juodųjų pipirų - pagal skonį.
* aliejus - 4 šaukštai;
* šviežias rozmarinas - kelios šakelės;
* malta paprika - 1 šaukštelis;
* druskos, maltų juodųjų pipirų - pagal skonį.
Siųsti atsiliepimą