Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Kad ir kiek prigaminsite, niekada nebus pakankamai: švelnių pyragėlių su bulvėmis receptas

1 min. skaitymo

Siūlome išsikepti gardžių pyragėlių su bulvėmis. Šis receptas tikrai taps jūsų mėgstamiausiu, o patiekalas tikrai užims garbingą vietą ant jūsų stalo.

Reikalingi ingredientai:

  • kefyras – 1 valgomasis šaukštas;
  • augalinis aliejus – 0,5 valg;
  • cukraus – 2 valgomieji šaukštai;
  • druskos – 1 šaukštelis;
  • sausų mielių – 8 g;
  • kvietiniai miltai – 3 puodeliai;
  • bulvės – 0,5 kg;
  • svogūnas – 1-2 vnt.

Štai kaip pasigaminti šiuos pyragėlius:

  1. Sumaišykite kambario temperatūros kefyrą su aliejumi, cukrumi, druska ir mielėmis iki vientisos masės.
  2. Į mišinį suberkite persijotus miltus ir užminkykite tešlą. Suformuokite iš jos rutulį ir palikite šiltoje vietoje 30 minučių.
  3. Bulves nulupkite, išvirkite, sutrinkite ir sumaišykite su pakepintais svogūnais.
  4. Padalykite tešlą į keturias dalis, kiekvieną iškočiokite ir supjaustykite į 4-5 dalis. Kiekvieną iškočiokite, sudėkite įdarą, užspauskite kraštus ir suformuokite pyragą.
  5. Dėkite juos ant kepimo popieriaus išklotos kepimo skardos siūle žemyn ir kepkite 180 °C temperatūros orkaitėje 25 minutes. Tada aptepkite pyragėlius plaktu kiaušiniu ir kepkite dar 5-10 minučių.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Sekti:
Esu KAIPKADA.LT portalo redaktorius, rašantis apie naujienas, įvykius ir praktiškus patarimus. Mano tikslas – suteikti skaitytojams aktualią informaciją. Padedu atrasti naudingas žinias ir pasidalinti svarbiausiais įvykiais, kurie gali turėti įtakos mūsų gyvenimui.
guest
0 Komentarai(ų)
Naujausi
Seniausi Daugiausiai balsavo
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus