Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Imbiero traškučiai – originalus alaus užkandis

Visi žino bulvių ar burokėlių traškučius, bet imbiero traškučiai yra visiškai kita dalykas. Jie originalūs ir aštrūs. Puikiai tiks prie alaus.

Pagaminsite per:20 min.
Kategorija:Užkandžiai
Porcijos:1
Paruošimas
1. Viskas kuo paprasčiau ir greičiau. Imbierą reikia supjaustyti plonais griežinėliais. Tada pabarstykite juos druska, pipirais ir apšlakstykite aliejumi. Išmaišykite, kad pasiskirstytų prieskoniai. Tada padėkite ant kepimo popieriaus ir dėkite į orkaitę 15 minučių 180 ° C temperatūroje. Gero apetito!
Ingredientai
* imbiero;
* druskos;
* maltų pipirų;
* alyvuogių aliejus.
Kol kas įvertinimų nėra
Jūsų įvertinimas:
Siųsti atsiliepimą

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas 5 / 5. Balsų skaičius: 1

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Panašus straipsniai