Visi žino bulvių ar burokėlių traškučius, bet imbiero traškučiai yra visiškai kita dalykas. Jie originalūs ir aštrūs. Puikiai tiks prie alaus.
Pagaminsite per: | 20 min. |
Kategorija: | Užkandžiai |
Porcijos: | 1 |
Paruošimas
1. Viskas kuo paprasčiau ir greičiau. Imbierą reikia supjaustyti plonais griežinėliais. Tada pabarstykite juos druska, pipirais ir apšlakstykite aliejumi. Išmaišykite, kad pasiskirstytų prieskoniai. Tada padėkite ant kepimo popieriaus ir dėkite į orkaitę 15 minučių 180 ° C temperatūroje. Gero apetito!
Ingredientai
* imbiero;
* druskos;
* maltų pipirų;
* alyvuogių aliejus.
* druskos;
* maltų pipirų;
* alyvuogių aliejus.
Siųsti atsiliepimą