Imbierų ir apelsinų padažas mėsai

Šis padažas tinka su antiena, kiauliena, jautienos kepsniu, aviena ir net vištiena. Jis gali būti laikomas keletą dienų.

Pagaminsite per:30 min.
Porcijos:4
Paruošimas
1. Svogūnus supjaustykite pusžiedžiais, imbierą ir česnaką supjaustykite smulkiai. Puode ar keptuvėje ant vidutinės ugnies įkaitinkite sviestą ir aliejų. Įdėkite svogūną ir imbierą ir pakepinkite maišant, 7-8 minutes, kol svogūnai suminkštės.

2. Pasmulkinkite 2 juosteles apelsinų žievės, įdėkite cinamono ir žvaigždinio anyžiaus, supilkite išspaustas apelsinų sultis ( apie 300 ml) ir vandens.

3. Užvirkite ir virkite ant silpnos ugnies maždaug 10 minučių. Viską su sutrinkite trintuvu.

4. Nukoškite per sietelį. Paragaukite ir pagardinkite druska bei cukrumi (jei reikia). Pašildykite ir patiekite.
Ingredientai
Didelis svogūnas 1 vnt
Imbieras 50 g
Česnako 1 skiltelė
Žvaigždinis anyžius 1 vnt
Cinamono lazdelė 1 vnt
Didelis oranžinis apelsinas 2 vnt
Vandens 100 ml
Druskos ir cukraus pagal skonį
Kol kas įvertinimų nėra
Jūsų įvertinimas:
Siųsti atsiliepimą

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Back to top button