Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Itališka žuvies sriuba

Geriausia itališka lašišos ir tilapijos sriuba su alyvuogėmis, raudonaisiais pipirais, svogūnais, morkomis ir citrina.

Pagaminsite per:30 min.
Kategorija:Sriubos
Virtuvė:Itališka
Porcijos:4
Paruošimas
1. Nuvalykite žuvį. Išimame žiaunas.

2. Sudėkite visą žuvį į kepimo indą, užpilkite vandeniu ir virkite 30 minučių. Tada išimame žuvį ir išvalome kaulus ir ašakas. Žuvies sultinį reikia perkošti.

3. Toliau svogūną supjaustykite mažais kubeliais. Papriką, morką ir agurką supjaustykite gabalėliais.

4. Svogūną dedame į keptuvę, pilame aliejų ir pradedame kepti. Tada suberti morkas, pipirus ir toliau kepti maišant medine mentele. Tada galite pridėti prieskonių ir pomidorų pastos.

5. Bulves nulupkite ir supjaustykite mažais gabalėliais, tada sumeskite į verdantį sultinį, likusį po žuvies virimo, ir toliau virkite apie penkiolika minučių.

6. Keptas daržoves metame į sultinį su bulvėmis.

7. Kai sriuba vėl pradės virti, įdėkite į ją žuvį, citrinos griežinėlį, lauro lapą ir alyvuoges. Virkite dar keturias minutes.

8. Po to galite padėti puodą į šalį pusvalandžiui, kad įgautų stipresnį skonį. Prieš tai įspauskite šiek tiek citrinos sulčių.
Ingredientai
* Žuvis (geriausia 2-3 rūšių) - 700 g
* Citrina - 1 vnt
* Bulvės - 4 vnt
* Svogūnai - 2 vnt
* Marinuotas agurkas - 1 vnt
* Pipirai žirneliai - 2 vnt
* Morkos - 2 vnt
* Alyvuogės - 1/2 skardinės
* Prieskoniai - pagal skonį
* Druska - pagal skonį
* Aliejus - 2 šaukštai
* Pomidorų pasta - 2 šaukštai
Kol kas įvertinimų nėra
Jūsų įvertinimas:
Siųsti atsiliepimą
Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Skaitykite panašius straipsnius

Kitas straipsnis

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *