Kai kurios šeimininkės mieliau gamina patiekalus iš kiaulienos ar vištienos, o jautiena naudojama rečiau dėl vienos paprastos priežasties. Ši mėsa nenusileidžia nei skoniu, nei maistingumu. Problema ta, kad jautienos patiekalai pasirodo kietesni. Patyrę virėjai vadovaujasi vienu paprastu receptu, kurio dėka kiekvienas gali paruošti tobulą jautienos patiekalą.
Pagaminsite per: | 80 min. |
Kategorija: | Mėsos patiekalai |
Porcijos: | 4 |
Paruošimo būdas: | Virimas |
Paruošimas
1. Mėsa, morkos, salierai ir svogūnai supjaustomi nedideliais kubeliais. Įkaitinkite keptuvę su aliejumi. Tada kepama mėsa ir daržovės.
2. Svarainiai išvalomi, supjaustomi ir dedami į keptuvę su likusiais ingredientais. Produktai užpilami vandeniu, kad juos visiškai apsemtų. Tada dedami prieskoniai ir druska.
3. Mėsa ir daržovės troškinamos po dangčiu apie valandą ant silpnos ugnies. Tuo pačiu metu stebėkite skysčio kiekį, jei jo sumažėja, įpilkite vandens.
4. Daržovės ir svarainiai bus troškinti tyrėje, o jautiena taps minkšta.
2. Svarainiai išvalomi, supjaustomi ir dedami į keptuvę su likusiais ingredientais. Produktai užpilami vandeniu, kad juos visiškai apsemtų. Tada dedami prieskoniai ir druska.
3. Mėsa ir daržovės troškinamos po dangčiu apie valandą ant silpnos ugnies. Tuo pačiu metu stebėkite skysčio kiekį, jei jo sumažėja, įpilkite vandens.
4. Daržovės ir svarainiai bus troškinti tyrėje, o jautiena taps minkšta.
Ingredientai
* jautiena - 500 g;
* svogūnas - 1 vnt;
* morkos - 1 vnt;
* salierai - 1 šakelė;
* svarainiai - 2 vnt.;
* augalinis aliejus - 50 ml;
* čiobreliai - žiupsnelis;
* druskos pagal skonį.
* svogūnas - 1 vnt;
* morkos - 1 vnt;
* salierai - 1 šakelė;
* svarainiai - 2 vnt.;
* augalinis aliejus - 50 ml;
* čiobreliai - žiupsnelis;
* druskos pagal skonį.
Siųsti atsiliepimą