Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Jautienos ir daržovių sriuba

Jautienos ir daržovių sriuba gaminama iš švelnių lėtai troškintos mėsos gabalėlių, svogūnų, salierų, morkų, bulvių, pomidorų ir šparaginių pupelių. Patiekite su skrudintomis bandelėmis arba kukurūzų duona su minkštu saldžiu grietinėlės sviestu.

Pagaminsite per:150 min.
Kategorija:Sriubos
Virtuvė:Lietuviška
Porcijos:8
Paruošimas
1. Orkaitėje arba storapadžiame puode įkaitinkite 1 1/2 šaukšto rapsų aliejaus ant vidutinės arba vidutinės kaitros.

2. Įdėkite susmulkintą jautieną ir apkepkite iš abiejų pusių, kad apskrustų.

3. Įpilkite apie 3 puodelius jautienos sultinio (arba tiek, kad apsemtų), juodųjų pipirų ir lauro lapų. Troškinkite 2 1/2-3 valandas arba kol šakute suminkštės.

4. Jautienai troškinantis apie 2 valandas, atskirame puode ant vidutinės ugnies įkaitinkite 1 valgomąjį šaukštą rapsų aliejaus.

5. Sudėkite svogūną, salierą ir morką; kepkite kol svogūnai ir salierai suminkštės. Sumažinkite ugnį iki silpnos ir sudėkite česnaką, petražoles, raudonėlį, mairūną, čiobrelį ir baziliką; nuolat maišydami virkite 1 minutę.

6. Įpilkite 4 puodelius jautienos sultinio, bulves, šparagines pupeles, kubeliais supjaustytus pomidorus, Vorčesterio padažą.

7. Įpilkite 1½ puodelio sultinio, kuriame troškinote kepsnį.

8. Virkite, kol daržovės suminkštės, apie 20-30 minučių.
Ingredientai
* 2½ valgomojo šaukšto rapsų aliejaus
* 3 svarai Chuck kepsnys
* 7 puodeliai mažo natrio kiekio jautienos sultinio
* ¼ arbatinio šaukštelio šviežių maltų juodųjų pipirų
* 2 lauro lapai
* 1 vidutinio dydžio svogūnas, susmulkintas
* 2 šonkauliniai salierai, susmulkinti
* 2 morkos, nuluptos ir susmulkintos
* 2 skiltelės smulkinto česnako
* 1 arbatinis šaukštelis džiovintų petražolių
* ½ arbatinio šaukštelio džiovintų raudonėlių
* ½ arbatinio šaukštelio džiovintų mairūnų
* ¼ arbatinio šaukštelio džiovintų bazilikų
* 2 vidutinio dydžio bulvės, supjaustytos kubeliais
* ¼ kg žaliųjų pupelių
* 1 skardinė mažų kubeliais pjaustytų pomidorų
* 1 valgomasis šaukštas Vorčesteršyro padažo
Kol kas įvertinimų nėra
Jūsų įvertinimas:
Siųsti atsiliepimą

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Panašus straipsniai