Beprotiškai gero skonio jautienos troškinys su lęšiais.
Pagaminsite per: | 60 min. |
Porcijos: | 5 |
Paruošimas
1. Lęšius užmerkite iš vakaro, kad per naktį išbrinktų.
2. Svogūnus smulkiai supjaustykite ir apkepkite keptuvėje įkaitintame aliejuje, baigiant kepti sudėkite smulkiai supjaustytus česnakus. Sudėkite mėsą ir kepkite kol ji nebebus rausva.
3. Į troškinimo indą sudėkite apkeptą mėsą, lęšius, kubeliais supjaustytas bulves, morkas, pomidorus, prieskonius, užpilkite karšto vandens arba sultinio ir troškinkite ant silpnos ugnies kartais pamaišydami, kol lęšiai visiškai suminkštės (apie 40 min.)
2. Svogūnus smulkiai supjaustykite ir apkepkite keptuvėje įkaitintame aliejuje, baigiant kepti sudėkite smulkiai supjaustytus česnakus. Sudėkite mėsą ir kepkite kol ji nebebus rausva.
3. Į troškinimo indą sudėkite apkeptą mėsą, lęšius, kubeliais supjaustytas bulves, morkas, pomidorus, prieskonius, užpilkite karšto vandens arba sultinio ir troškinkite ant silpnos ugnies kartais pamaišydami, kol lęšiai visiškai suminkštės (apie 40 min.)
Ingredientai
* 500 g maltos jautienos;
* 2 svogūnų;
* 2 skiltelės česnako;
* 4 vidutinio dydžio bulvių;
* 4 didelių pomidorų;
* 1 morkos;
* 150-200 g lęšių;
* alyvuogių aliejaus;
* 1/2 stiklinės sauso raudonojo vyno (nebūtinai);
* druskos, pipirų, smulkintų petražolių.
* 2 svogūnų;
* 2 skiltelės česnako;
* 4 vidutinio dydžio bulvių;
* 4 didelių pomidorų;
* 1 morkos;
* 150-200 g lęšių;
* alyvuogių aliejaus;
* 1/2 stiklinės sauso raudonojo vyno (nebūtinai);
* druskos, pipirų, smulkintų petražolių.
Siųsti atsiliepimą