Labai paprastas lieso keksiuko receptas. Jei prie arbatos norite ko nors skanaus, tai puikus pasirinkimas.
Pagaminsite per: | 60 min. |
Kategorija: | Pyragai |
Porcijos: | 4 |
Paruošimas
1. Paimkite indą, sumaišykite vandenį su cukrumi, įpilkite medaus arba tirštos uogienės ir sodos. Sodos gesinti actu nebūtina. Miltus sumaišykite su kakava ir suberkite į visus skystus ingredientus. Išmaišykite tešlą iki skystos konsistencijos.
2. Supilkite masę į kepimo formą ir pašaukite į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę. Pyragą kepkite 35-40 min. Ar pyragas iškepęs, galite patikrinti mediniu pagaliuku. Jei pyragas paruoštas, leiskite jam atvėsti. Gero apetito!
2. Supilkite masę į kepimo formą ir pašaukite į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę. Pyragą kepkite 35-40 min. Ar pyragas iškepęs, galite patikrinti mediniu pagaliuku. Jei pyragas paruoštas, leiskite jam atvėsti. Gero apetito!
Ingredientai
* 200 ml vandens
* 100 g cukraus
* 80 g medaus arba tirštos uogienės
* 2/3 arbatinio šaukštelio sodos
* 200 g miltų
* 40 g kakavos
* 100 g cukraus
* 80 g medaus arba tirštos uogienės
* 2/3 arbatinio šaukštelio sodos
* 200 g miltų
* 40 g kakavos
Siųsti atsiliepimą