Sotūs pusryčiai yra būtini, todėl siūlome išbandyti šį receptą - blynai su obuoliais. Šie blynai suteiks jums energijos visai dienai.
Pagaminsite per: | 20 min. |
Kategorija: | Iš miltų |
Porcijos: | 4 |
Paruošimas
1. Obuolius nulupkite, išpjaukite vidurį ir supjaustykite kubeliais. Supilkite juos į puodą, suberkite cukrų, išmaišykite ir padėkite ant ugnies, kad troškintųsi 3-4 minutes. Baigę atidėkite į šalį, kad užpilas atvėstų.
2. Giliame dubenyje sumaišome grietinę ir sodą, išmaišome. Ten supilkite miltus, kiaušinį ir cukrų. Minkome tešlą. Suberiame smulkintus obuolius (ne tuos, kuriuos troškinome ant ugnies) ir cinamoną. Vėl išmaišyti.
4. Šaukštu formuojame blynelius ir kepame keptuvėje. Užpildykite gatavą patiekalą obuolių užpilu ir medumi. Skanaus!
2. Giliame dubenyje sumaišome grietinę ir sodą, išmaišome. Ten supilkite miltus, kiaušinį ir cukrų. Minkome tešlą. Suberiame smulkintus obuolius (ne tuos, kuriuos troškinome ant ugnies) ir cinamoną. Vėl išmaišyti.
4. Šaukštu formuojame blynelius ir kepame keptuvėje. Užpildykite gatavą patiekalą obuolių užpilu ir medumi. Skanaus!
Ingredientai
* 180 g miltų,
* 250 g grietinės arba jogurto,
* 1 šaukštelis sodos,
* 1 kiaušinis,
* 3 šaukštai cukraus,
* 1/2 šaukštelio cinamono,
* 1 obuolys,
* medus.
* Užpilui:
* 2 obuoliai,
* 100 g cukraus.
* 250 g grietinės arba jogurto,
* 1 šaukštelis sodos,
* 1 kiaušinis,
* 3 šaukštai cukraus,
* 1/2 šaukštelio cinamono,
* 1 obuolys,
* medus.
* Užpilui:
* 2 obuoliai,
* 100 g cukraus.
Siųsti atsiliepimą