Karpis grietinėje

Pikantiškas receptas - keptas karpis grietinėje su granatais. Tobulas skonis, tobulai vakarienei!

Pagaminsite per:30 min.
Porcijos:4
Paruošimas
1. Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių.

2. Plaktuve plakite grietinę su svogūnais, imbieru, druska ir pipirais. (Svogūną susmulkinkite peiliu)

3. Įdėkite žuvį į kepimo indą, užpildykite grietinės padažu. Granatą supjaustykite į 2 dalis. Pusę sėklų sudėkite ant žuvies iš karto.

4. Žuvį užpilkite nedideliu kiekiu augalinio aliejaus (2–3 šaukštus) ir kepkite įkaitintoje orkaitėje 15 minučių.

5. Prieš patiekdami, žuvį apibarstykite likusiomis granatų sėklomis.
Ingredientai
* 1 kg karpio
* 500 g riebios grietinės (25 - 40%)
* 1 svogūnas
* 1–2 šaukšteliai malto sauso imbiero arba 1–2 cm tarkuotos šviežio imbiero šaknies
* 1 šaukštelis druskos
* 1 šaukštelis maltų pipirų
* 1 prinokęs granatas
Kol kas įvertinimų nėra
Jūsų įvertinimas:
Siųsti atsiliepimą

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Back to top button