Karšti sumuštiniai su grybais

Karšti sumuštiniai - tai greitas bei sotus užkandis, kai tingisi gaminti sudėtingus patiekalus. Juk kartais norisi savo brangų laiką skirti bendravimui, o ne ilgam stovėjimui prie puodų.

Pagaminsite per:40 min.
Porcijos:8
Paruošimas
1. Grybus supjaustykite ir pakepinkite. Sūrį sutarkuokite.

2. Sumaišykite paruoštus grybus su sūriu.

3. Batono/duonos riekeles pakepinkite orkaitėje.

4. Į kiekvieną gabalėlį įtrinkite česnaką ir plonai patepkite majonezu, ant viršaus uždėkite grybų mišinį.

5. Įdėkite sumuštinius į orkaitę 15 minučių.

6. Skanaus!
Ingredientai
Pievagrybiai 400 g
Sūris 150 g
Majonezas 4 v. šaukštai.
Batonas ar duona (pagal skonį) 8 riekės
Česnako skiltelės 2 vnt
Kol kas įvertinimų nėra
Jūsų įvertinimas:
Siųsti atsiliepimą

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Back to top button