Karšti sumuštiniai su grybais

Karšti sumuštiniai - tai greitas bei sotus užkandis, kai tingisi gaminti sudėtingus patiekalus. Juk kartais norisi savo brangų laiką skirti bendravimui, o ne ilgam stovėjimui prie puodų.

Pagaminsite per:40 min.
Porcijos:8
Paruošimas
1. Grybus supjaustykite ir pakepinkite. Sūrį sutarkuokite.

2. Sumaišykite paruoštus grybus su sūriu.

3. Batono/duonos riekeles pakepinkite orkaitėje.

4. Į kiekvieną gabalėlį įtrinkite česnaką ir plonai patepkite majonezu, ant viršaus uždėkite grybų mišinį.

5. Įdėkite sumuštinius į orkaitę 15 minučių.

6. Skanaus!
Ingredientai
* Pievagrybiai 400 g
* Sūris 150 g
* Majonezas 4 v. šaukštai.
* Batonas ar duona (pagal skonį) 8 riekės
* Česnako skiltelės 2 vnt
Kol kas įvertinimų nėra
Jūsų įvertinimas:
Siųsti atsiliepimą

Jei radote klaidą, praneškite mums apie tai pažymėdami tekstą ir paspausdami Ctrl+Enter.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Back to top button

Pranešimas apie klaidą

Šis tekstas bus išsiųstas mūsų redaktoriams: