Karšti sumuštiniai su grybais

Karšti sumuštiniai - tai greitas bei sotus užkandis, kai tingisi gaminti sudėtingus patiekalus. Juk kartais norisi savo brangų laiką skirti bendravimui, o ne ilgam stovėjimui prie puodų.
Pagaminsite per: | 40 min. |
Porcijos: | 8 |
Paruošimas
1. Grybus supjaustykite ir pakepinkite. Sūrį sutarkuokite.
2. Sumaišykite paruoštus grybus su sūriu.
3. Batono/duonos riekeles pakepinkite orkaitėje.
4. Į kiekvieną gabalėlį įtrinkite česnaką ir plonai patepkite majonezu, ant viršaus uždėkite grybų mišinį.
5. Įdėkite sumuštinius į orkaitę 15 minučių.
6. Skanaus!
2. Sumaišykite paruoštus grybus su sūriu.
3. Batono/duonos riekeles pakepinkite orkaitėje.
4. Į kiekvieną gabalėlį įtrinkite česnaką ir plonai patepkite majonezu, ant viršaus uždėkite grybų mišinį.
5. Įdėkite sumuštinius į orkaitę 15 minučių.
6. Skanaus!
Ingredientai
Pievagrybiai 400 g
Sūris 150 g
Majonezas 4 v. šaukštai.
Batonas ar duona (pagal skonį) 8 riekės
Česnako skiltelės 2 vnt
Sūris 150 g
Majonezas 4 v. šaukštai.
Batonas ar duona (pagal skonį) 8 riekės
Česnako skiltelės 2 vnt
Siųsti atsiliepimą