Pats geriausias, skanus keptos duonos su grietinės-krapų padažu receptas. Išbandykite su grietine, sužinosite kaip tai skanu! Lietuviškas RECEPTAS!
Pagaminsite per: | 20 min. |
Porcijos: | 4 |
Paruošimas
1. Supjaustykite duoną į pailgus gabaliukus ir kepkite rafinuotame saulėgrąžų aliejuje iš abiejų pusių. Kepkite maždaug po minutę iš kiekvienos pusės. Duona turi lengvai apskrusti (paruduoti).
2. Padėkite iškeptos duonos gabaliukus ant pjaustymo lentos ir įtrinkite iš abiejų pusių su česnako skiltelėmis.
3. Duona paruošta. Gali valgyti ir taip, bet žemiau aprašau, kaip pasidaryti skanų padažą.
4. Grietinę sumaišykite su smulkiai supjaustytais šviežiais krapais ir dviem skiltelėmis česnako, įberkite žiupsnelį druskos.
5. Viskas! Skanaus.
2. Padėkite iškeptos duonos gabaliukus ant pjaustymo lentos ir įtrinkite iš abiejų pusių su česnako skiltelėmis.
3. Duona paruošta. Gali valgyti ir taip, bet žemiau aprašau, kaip pasidaryti skanų padažą.
4. Grietinę sumaišykite su smulkiai supjaustytais šviežiais krapais ir dviem skiltelėmis česnako, įberkite žiupsnelį druskos.
5. Viskas! Skanaus.
Ingredientai
* Plikyta duona - 8 riekės
* Česnakai - 7 skiltelės
* Rafinuotas saulėgrąžų aliejus - 3 v. šaukštai
* Grietinė 40 proc riebumo - 3 v. šaukštai
* Krapai - pagal skonį
* Druska - pagal skonį
* Česnakai - 7 skiltelės
* Rafinuotas saulėgrąžų aliejus - 3 v. šaukštai
* Grietinė 40 proc riebumo - 3 v. šaukštai
* Krapai - pagal skonį
* Druska - pagal skonį
Siųsti atsiliepimą