Kepta lašiša su aromatingu žaliu sviestu

Puikus receptas su lašiša. Skanu ir greitai pagaminama. Puikiai tiks pietums ar vakarienei.

Puikus receptas su lašiša. Skanu ir greitai pagaminama. Puikiai tiks pietums ar vakarienei.

Pagaminsite per:25 min.
Kategorija:Žuvies patiekalai
Virtuvė:Lietuviška
Porcijos:2
Paruošimas
1. Įkaitinkite orkaitę iki 140 ° C, išklokite kepimo skardą kepimo popieriumi, nuvalykite žuvį popierine servetėle.

2. Sumaišykite minkštą sviestą, smulkiai supjaustytą česnaką, laiškinį česnaką, krapus, citrinos žievelę, druską ir pipirus. Švelniai paskirstykite mišinį ant lašišos filė.

3. Kepkite 20-25 minutes. Ant iškepusios žuvies uždėkite kaparėlių ir patiekite su citrinos griežinėliais.
Ingredientai
lašišos filė 400 g
aliejaus
česnakai 1 vnt
žirniai 2 šaukštai
druska pagal skonį
maltų baltųjų pipirų pagal skonį
citrinos žievelės 1 šaukštelis
šviežių krapų 2 šaukštai
sviesto 50 g
kaparėliai 2 šaukštai
citrinos 1 vnt
Kol kas įvertinimų nėra
Jūsų įvertinimas:
Siųsti atsiliepimą
Back to top button