Kepta lašiša su aromatingu žaliu sviestu

Puikus receptas su lašiša. Skanu ir greitai pagaminama. Puikiai tiks pietums ar vakarienei.

Puikus receptas su lašiša. Skanu ir greitai pagaminama. Puikiai tiks pietums ar vakarienei.

Pagaminsite per:25 min.
Kategorija:Žuvies patiekalai
Virtuvė:Lietuviška
Porcijos:2
Paruošimas
1. Įkaitinkite orkaitę iki 140 ° C, išklokite kepimo skardą kepimo popieriumi, nuvalykite žuvį popierine servetėle.

2. Sumaišykite minkštą sviestą, smulkiai supjaustytą česnaką, laiškinį česnaką, krapus, citrinos žievelę, druską ir pipirus. Švelniai paskirstykite mišinį ant lašišos filė.

3. Kepkite 20-25 minutes. Ant iškepusios žuvies uždėkite kaparėlių ir patiekite su citrinos griežinėliais.
Ingredientai
* lašišos filė 400 g
* aliejaus
* česnakai 1 vnt
* žirniai 2 šaukštai
* druska pagal skonį
* maltų baltųjų pipirų pagal skonį
* citrinos žievelės 1 šaukštelis
* šviežių krapų 2 šaukštai
* sviesto 50 g
* kaparėliai 2 šaukštai
* citrinos 1 vnt
Kol kas įvertinimų nėra
Jūsų įvertinimas:
Siųsti atsiliepimą

Jei radote klaidą, praneškite mums apie tai pažymėdami tekstą ir paspausdami Ctrl+Enter.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Back to top button

Pranešimas apie klaidą

Šis tekstas bus išsiųstas mūsų redaktoriams: