Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Kepti varškėčiai pagal senovinį receptą

Jeigu vaikai nelabai mėgsta valgyti varškės ar sūrio, šiuos varškėčius jie valgys su malonumu. Tai tikras senovinis varškėčių receptas.

Pagaminsite per:30 min.
Kategorija:Iš miltų
Virtuvė:Lietuviška
Porcijos:4
Paruošimas
1. Paruoškite sūrį. Permalkite varškę per mėsmalę. Jei nėra mėsmalės, sutrupinkite ją šakute.

2. Paruoškite masę varškėčiams. Į varškę įmuškite 4 kiaušinius, cukrų, druską ir miltus. Viską gerai išmaišykite. Jei masė gaunasi per skysta, įberkite daugiau miltų, kad galėtumėte formuoti varškėčius.

3. Formuoti varškėčius. Iš tešlos darome nedidelius apvalius apskritimus ir apvoliojame miltuose.

4. Kepkite varškėčius. Keptuvėje įkaitinkite sviestą ir išdėliokite suformuotus varškėčius. Kepkite ant vidutinės ugnies iš abiejų pusių iki auksinės spalvos.
Ingredientai
* Varškė 1 kg
* 4 kiaušiniai
* Cukrus pagal skonį
* druską pagal skonį
* Miltai - keli šaukštai
* Sviestas kepimui
Kol kas įvertinimų nėra
Jūsų įvertinimas:
Siųsti atsiliepimą
Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Skaitykite panašius straipsnius

Kitas straipsnis

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.