Keptos bulvės su sūriu ir grybais

Įmantrus ir geras patiekalas pietums arba vakarienei - Bulvės įdarytos sūriais ir grybais.

Pagaminsite per:50 min.
Porcijos:6
Paruošimas
1. Bulves reikia kuo didesnių. Labai gerai nuplaukite odelę su šepetėliu.

2. Tada apibarstykite druska ir dėkite bulves į orkaitę 30 minučių.

3. Kol bulvės kepa, susipjaustykite grybus.

4. Grybus kepkite aliejuje iki aukso rudos spalvos.

5. Susitarkuokite visus sūrius, bei smulkiai supjaustykite grietinėlės sūrį, į mažus kubelius.

6. Visus sūrius sudėkite į dubenį. Iškepusius grybus dėkite taip pat į tą patį dubenį.

7. Bulves išimkite iš orkaitės, nupjaukite viršutinę dalį ir šaukštu pašalinkite vidų. Tada išskobtą bulvių masę sumaišykite su aliejumi iki vientisos masės.

8. Gautą bulvių košę, po vieną v. šaukštą įdėkite į išskobtos bulvės vidų.

9. Viršų užtepkite su grybų ir sūrių mase ir kepkite 15-20 minučių, kol sūris visiškai išsilydys.

10. Šias bulves patiekite karštas.
Ingredientai
* Bulvės 6 vnt
* Sviestas 50 g
* Parmezano sūris 50 g
* Ožkos sūris 50 g
* Kreminis sūris 50 g
* Grybai 200 g
* Druska
Kol kas įvertinimų nėra
Jūsų įvertinimas:
Siųsti atsiliepimą

Jei radote klaidą, praneškite mums apie tai pažymėdami tekstą ir paspausdami Ctrl+Enter.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Back to top button

Pranešimas apie klaidą

Šis tekstas bus išsiųstas mūsų redaktoriams: