Ypač paprastas ir lengvas patiekalas - keptos krevetės. Lengvai nustebinsite svečius ar artimuosius.
Pagaminsite per: | 15 min. |
Porcijos: | 4 |
Paruošimas
1. Ant stiprios ugnies įkaitinkite gilią keptuvę, supilkite aliejų.
2. Įdėkite česnako skilteles ir kepkite maišant 30 sekundžių. Neprideginkite česnakų!
3. Krevetes sudėkite į keptuvę. Ten pat supilkite vyną, įberkite druskos, pipirų, išmaišykite.
4. Virkite 5–7 minutes, pabaigoje pridėkite susmulkintą baziliką, petražoles, supilkite pusę citrinos sulčių ir išmaišykite.
2. Įdėkite česnako skilteles ir kepkite maišant 30 sekundžių. Neprideginkite česnakų!
3. Krevetes sudėkite į keptuvę. Ten pat supilkite vyną, įberkite druskos, pipirų, išmaišykite.
4. Virkite 5–7 minutes, pabaigoje pridėkite susmulkintą baziliką, petražoles, supilkite pusę citrinos sulčių ir išmaišykite.
Ingredientai
* 1 kg krevečių
* 5 šaukštai alyvuogių aliejaus
* 3 skiltelės česnako
* 100 ml balto sauso vyno
* šviežio baziliko (30 g)
* šviežių petražolių (30 g)
* 0,5 šaukštelio druskos
* 0,5 šaukštelio maltų pipirų
* 5 šaukštai alyvuogių aliejaus
* 3 skiltelės česnako
* 100 ml balto sauso vyno
* šviežio baziliko (30 g)
* šviežių petražolių (30 g)
* 0,5 šaukštelio druskos
* 0,5 šaukštelio maltų pipirų
Siųsti atsiliepimą