Keptos krevetės

Ypač paprastas ir lengvas patiekalas - keptos krevetės. Lengvai nustebinsite svečius ar artimuosius.

Pagaminsite per:15 min.
Porcijos:4
Paruošimas
1. Ant stiprios ugnies įkaitinkite gilią keptuvę, supilkite aliejų.

2. Įdėkite česnako skilteles ir kepkite maišant 30 sekundžių. Neprideginkite česnakų!

3. Krevetes sudėkite į keptuvę. Ten pat supilkite vyną, įberkite druskos, pipirų, išmaišykite.

4. Virkite 5–7 minutes, pabaigoje pridėkite susmulkintą baziliką, petražoles, supilkite pusę citrinos sulčių ir išmaišykite.
Ingredientai
1 kg krevečių
5 šaukštai alyvuogių aliejaus
3 skiltelės česnako
100 ml balto sauso vyno
šviežio baziliko (30 g)
šviežių petražolių (30 g)
0,5 šaukštelio druskos
0,5 šaukštelio maltų pipirų
Kol kas įvertinimų nėra
Jūsų įvertinimas:
Siųsti atsiliepimą

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Back to top button