Keptos krevetės

Ypač paprastas ir lengvas patiekalas - keptos krevetės. Lengvai nustebinsite svečius ar artimuosius.

Pagaminsite per:15 min.
Porcijos:4
Paruošimas
1. Ant stiprios ugnies įkaitinkite gilią keptuvę, supilkite aliejų.

2. Įdėkite česnako skilteles ir kepkite maišant 30 sekundžių. Neprideginkite česnakų!

3. Krevetes sudėkite į keptuvę. Ten pat supilkite vyną, įberkite druskos, pipirų, išmaišykite.

4. Virkite 5–7 minutes, pabaigoje pridėkite susmulkintą baziliką, petražoles, supilkite pusę citrinos sulčių ir išmaišykite.
Ingredientai
* 1 kg krevečių
* 5 šaukštai alyvuogių aliejaus
* 3 skiltelės česnako
* 100 ml balto sauso vyno
* šviežio baziliko (30 g)
* šviežių petražolių (30 g)
* 0,5 šaukštelio druskos
* 0,5 šaukštelio maltų pipirų
Kol kas įvertinimų nėra
Jūsų įvertinimas:
Siųsti atsiliepimą
Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Back to top button