Keptos krevetės

Ypač paprastas ir lengvas patiekalas - keptos krevetės. Lengvai nustebinsite svečius ar artimuosius.

Pagaminsite per:15 min.
Porcijos:4
Paruošimas
1. Ant stiprios ugnies įkaitinkite gilią keptuvę, supilkite aliejų.

2. Įdėkite česnako skilteles ir kepkite maišant 30 sekundžių. Neprideginkite česnakų!

3. Krevetes sudėkite į keptuvę. Ten pat supilkite vyną, įberkite druskos, pipirų, išmaišykite.

4. Virkite 5–7 minutes, pabaigoje pridėkite susmulkintą baziliką, petražoles, supilkite pusę citrinos sulčių ir išmaišykite.
Ingredientai
* 1 kg krevečių
* 5 šaukštai alyvuogių aliejaus
* 3 skiltelės česnako
* 100 ml balto sauso vyno
* šviežio baziliko (30 g)
* šviežių petražolių (30 g)
* 0,5 šaukštelio druskos
* 0,5 šaukštelio maltų pipirų
Kol kas įvertinimų nėra
Jūsų įvertinimas:
Siųsti atsiliepimą

Jei radote klaidą, praneškite mums apie tai pažymėdami tekstą ir paspausdami Ctrl+Enter.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Back to top button

Pranešimas apie klaidą

Šis tekstas bus išsiųstas mūsų redaktoriams: