Stintų valgymas, tai lietuviška tradicija. Pateikiame paprastą receptą, kaip iškepti šią nedidelę, bet labai įdomaus skonio žuvį.
Pagaminsite per: | 15 min. |
Kategorija: | Žuvies patiekalai |
Porcijos: | 4 |
Paruošimas
1. Stintą apvoliokite miltuose. Miltus galima pasūdyti.
2. Stintą kepame aliejuje, pusantros minutės iš vienos ir kitos pusės. Kepimo laikas gali būti ilgesnis, jei žuvis yra didesnė nei vidutinė.
3. Sudėkite iškeptas stintas ant popieriumi išklotos lėkštės, kad aliejaus perteklius nubėgtų.
2. Stintą kepame aliejuje, pusantros minutės iš vienos ir kitos pusės. Kepimo laikas gali būti ilgesnis, jei žuvis yra didesnė nei vidutinė.
3. Sudėkite iškeptas stintas ant popieriumi išklotos lėkštės, kad aliejaus perteklius nubėgtų.
Ingredientai
* Stintos
* Miltai
* Druska
* Saulėgrąžų aliejus
* Miltai
* Druska
* Saulėgrąžų aliejus
Siųsti atsiliepimą