Keptos stintos

Stintų valgymas, tai lietuviška tradicija. Pateikiame paprastą receptą, kaip iškepti šią nedidelę, bet labai įdomaus skonio žuvį.

Pagaminsite per:15 min.
Kategorija:Žuvies patiekalai
Porcijos:4
Paruošimas
1. Stintą apvoliokite miltuose. Miltus galima pasūdyti.

2. Stintą kepame aliejuje, pusantros minutės iš vienos ir kitos pusės. Kepimo laikas gali būti ilgesnis, jei žuvis yra didesnė nei vidutinė.

3. Sudėkite iškeptas stintas ant popieriumi išklotos lėkštės, kad aliejaus perteklius nubėgtų.
Ingredientai
* Stintos
* Miltai
* Druska
* Saulėgrąžų aliejus
Kol kas įvertinimų nėra
Jūsų įvertinimas:
Siųsti atsiliepimą

Jei radote klaidą, praneškite mums apie tai pažymėdami tekstą ir paspausdami Ctrl+Enter.

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Back to top button

Pranešimas apie klaidą

Šis tekstas bus išsiųstas mūsų redaktoriams: