Keptos stintos

0
PASIDALINIMAI
0
PERŽIŪROS
Stintų valgymas, tai lietuviška tradicija. Pateikiame paprastą receptą, kaip iškepti šią nedidelę, bet labai įdomaus skonio žuvį.

Pagaminsite per:15 min.
Kategorija:Žuvies patiekalai
Porcijos:4
Paruošimas
1. Stintą apvoliokite miltuose. Miltus galima pasūdyti.

2. Stintą kepame aliejuje, pusantros minutės iš vienos ir kitos pusės. Kepimo laikas gali būti ilgesnis, jei žuvis yra didesnė nei vidutinė.

3. Sudėkite iškeptas stintas ant popieriumi išklotos lėkštės, kad aliejaus perteklius nubėgtų.
Ingredientai
* Stintos
* Miltai
* Druska
* Saulėgrąžų aliejus
Kol kas įvertinimų nėra
Jūsų įvertinimas:
Siųsti atsiliepimą
Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!
Mindaugas Bružas

Mindaugas Bružas

Redaktorius Turite klausimų ar pastabų? Susisiekite: el. p. redakcija@kaipkada.lt

Susiję Įrašai

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.