Keptų pievagrybių su žolelėmis receptas

Puikus receptas pievagrybių mėgėjams. Su tam tikrai pakeitimais - taip pat tinka veganams ir vegetarams. Šis patiekalas gali būti skanus garnyras prie mėsos ar puikus užkandis.

Pagaminsite per:40 min.
Porcijos:4
Paruošimas
1. Nuplaukite pievagrybius. Grybus supjaustykite į 2–4 dalis, atsižvelgiant į dydį.

2. Ištirpinkite sviestą, suberkite tarkuotą česnaką, Provanso žoleles, druską, pipirus ir įpilkite acto.

3. Supilkite mišinį į dubenį su grybais ir sumaišykite.

4. Leiskite grybus pasimarinuoti 15-20 minučių, tada perkelkite į ugniai atsparią formą ir dėkite į orkaitę, įkaitintą iki 200 laipsnių. Kepkite 15-20 minučių, proceso metu porą kartų pamaišykite.

5. Pabarstykite iškeptus pievagrybius žolelėmis ir patiekite.
Ingredientai
Pievagrybių 800 g
Sviesto 50 g
Česnakų 3 skilteles
Provanso žolelių 1 šaukštelis
Druskos ir pipirų pagal skonį
Balzaminis actas 40 ml
Kol kas įvertinimų nėra
Jūsų įvertinimas:
Siųsti atsiliepimą

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Back to top button